JARAC, VODOLIJA, RIBE - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINE

Veliki letnji horoskop za Jarca, Vodoliju i Ribe!

Astro prognoza za leto 2020. godine - horoskop za Jarca, Vodoliju i Ribe!

JARAC

LJUBAV

Venera u opoziciji ovog leta vašem znaku okreće leđa, što če učiniti da vam ljubav umesto lepote, donese dodatni teret. Parovi čiji su problemi u emotivnom odnosu počeli tokom proleća, moguće je da će se tokom leta rastati, jer će shvatiti da su se njihovi putevi razišli. Očekuje vas puno prepirki u kojoj ćete misliti da je samo vaš stav ispravan. Pod dejstvom Jupitera u tranzitu u vašem Suncu i pored Urana u trigonu, nažalost mnogi odnosi će biti okonačni. Ponovo ćete osetiti usamljenost, ali to je važna lekcija koaj vas podseća da morate prvo pronaći unutrašnji sklad, pa tek onda živeti ljubav u celosti. Moguće je da ćete krajem septembra imati priliku da upozante zanimljivu osobu koja vam može vratiti veru u ljubav. Ipak, važno je da razrešite unutrašnje sukobe koji blokiraju istinsku manifestaciju osećanja.

VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINEVAGA, ŠKORPIJA, STRELAC - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINELetnji horoskop 2020. godine - astro prognoza za Vagu, Škorpiju i Strelca!

POSAO

Ako tražite novi posao, očekuje vas velika podrška JUpitera na ovom polju. Tokom leta sredite svoj CV i počnite da se javljate na konkurse - očekuju vas sjajne ponude. Jupiter donosi pozitivnu energiju i podstiče vas da budete aktivni na polju karijere. Imate velike šanse za uspeh u anrednim mesecima, a očekuje vas i porast finansija. Ne podcenjujte ovaj povoljan period za karijeru, već se fokusirajte na ostvarenje novih ciljeva. Tokom avgusta budite oprezni u koje projekte ulažete novac.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoju kilažu i pokušajte da se zauvek odreknete negativnih navika - leto je sjajan period za takve promene. Mogući su problemi sa cirkulacijom krvi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.