Japanski horoskop: ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja leta

Osobe koje su rođene u ovim godinama pripadaju znaku Voda u japanskoj astrologiji! Baš njih očekuje velika sreća do kraja leta...

Horokop za broj 1 - VODA, ljude rođene u godinama: 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008. i 2017. godine.

Japanska astrologija ima devet brojeva, a svaki od njih predstavlja jedan horoskopski znak. Vaš horoskopski znak ćete naći prema godini rođenja. Međutim, astrološka godina počinje 3. februara i završava 2. februara naredne godine.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020. GODINEVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020. GODINEMesečni horoskop - astro prognoza za sve znake Zodijaka u septembru 2020. godine!

Za osobe rođene u broju 1 ovo će biti godina promenljive sreće, ali je leto dobro doba godina za vas. Ne pokušavajte da menjate okolnosti i sredinu u kojoj radite, umesto toga pomozite drugima da se prilagode novim uslovima i naćićete novi smisao. Strpljenje je reč koju treba sebi da ponavljate svakog dana do jeseni, jer je to formula vašeg uspeha.

Osobine BROJA 1

Prilagodljivi su, društveni i neopterećuju ljude. U mladosti su promeljive sreće, kao zrelis e stabilizuju. Vode brigu o porodici, omiljeni su i strpljivi. Slažu se sa brojevima; 7, 6, 4 i 3.

Avgust je vaš mesec, prilagodite se okolnostima i biće uspeha!

Možda ćete sresti osobu svog života, a susret će se desiti uz pomoć rodbine ili prijatelja.

U avgustu će sreća za vas bukvalno sijati kao avgustovsko sunce. Uspevaćete u svemu, vaša popularnost će rasti među ljudima. Pazite da se ne ponesete uspesima i delite radost sa drugima. Moguća su unapređenja,dobar kontakt sa nadređenima, a možda ćete promeniti posao.

Posao:

Okolnosti su drugačije od očekivanih, ali ako se naviknete na novo okruženje imaćete uspeha.

Horoskop - 6 ljubavnih izazova koja nam donosi Venera u Raku: Evo koja 3 znaka će imati najviše romantične sreće do 6. septembraHoroskop - 6 ljubavnih izazova koja nam donosi Venera u Raku: Evo koja 3 znaka će imati najviše romantične sreće do 6. septembraEvo kome Venera u Raku donosi najviše ljubavne dobrobiti...

Zdravlje:

U široj porodici će biti promena, venčanja illi razvodi. Morate izbegavati stres i uzbuđenja.

Ljubav:

Oni koji nisu u vezi ili braku upoznaće nekog. Oni koji su u dugoj vezi doneće odluku. Budite pošteni prema partneru i donesite odluku.

Stanovanje.

Avgust je odličan period na polju nekretnina, selidbu, kupovinu ili prodaju.

Dobri pravci:

Dobar pravac za vas je jugoistok gde ćete sakupiti energiju ili na severu gde ćete steći nova poznanstva.

Izvor: Novosti magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.