Izazovni astro aspekti do 9. aprila 2018: horoskop savetuje pribranost i smirenost

Kvadrat Merkura sa Marsom, pa sa Saturnom, donosi rizik od kvarova, grešaka, nesporazuma...

U ponedeljak, 2. aprila 2018. godine, Mesec ulazi u znak Škorpije, vrlo osetljivo i nezavidno mesto za planetu koja opisuje vaše emocije i generalno oslikava atmosferu na nebu. Ovde nije najsjajniji, nije lagan, bolan je i mučan. U tranzitu kroz Škorpiona budi strahove, one najdublje, iskonske. Ono sa čime se možete suočiti toga dana nije nimalo lagano, a savet je da budete veoma obazrivi.

Egzaktna konjunkcija Saturna i Marsa, nagoveštava napete i izazovne susrete. Ovo su sukobi starog i novog, na poslu se uvode novine, koje nisu najbolje prihvaćene. Svaka analiza, svaki predlog ka poboljšanju dosadašnjeg delovanja, naići će na negodovanje i odbijanje (Saturn). Vrlo je teško promeniti staru strukturu i sistem (Saturn). Međutim, ni ovaj Mars nije za zanemarivanje, pa će sukobi biti prilično naglašeni. Nema pametnijeg da popusti, nema jačeg da nadvlada (Mars u egzaltaciji, Saturn u sedištu).

U ovim danima važno je da očuvate pribranost i smirenost, šta god se dešavalo, ne dozvolite da se poremeti vaš mir. Od toga kako i na koji način ćete reagovati, zavise i budući događaji. Težina koja se može osetiti u vazduhu, često je poput atmosfere uzmeđu ljudi, unutar kolektiva. Mnogi mogu biti prozvani da vas napadnu bez razloga. Možda realan razlog ne postoji, ali ukoliko u natalnom horoskopu imate ovaj aspekt, bićete prozvani.

Kako da uredite dom prema svom horoskopskom znaku...

U zavisnosti od prirode aspekta, ukoliko je protočan, možete očekivati naporne dane, mukotrpan i iscrpljujući rad ili neke pregovore, i na kraju sve se može dobro završiti po vas. Ukoliko imate konjunkciju ili drugi izazovan aspekt, klonite se nevolja, neraspoloženih ljudi, sumnjivih mesta i još sumnjivijih poslova. Tokom ovih dana to izbegnite i preusmerite se prihvatanju svega što dolazi uz oprez prema svemu što je novo i nepoznato. Sve i da ste u pravu, ako vas neko proziva ne branite se, ne odgovarajte, ne izjašnjavajte se. To su ljudi nižih vibracija i klonite se takvih. Ako imate nekih kvarova u kući, sačekajte da bar Mesec promeni znak, pa onda zovite majstora.

U četvrtak Mesec ulazi u znak Strelca, pa ćete osetiti olakšanje i određeni pozitivizam. Znak Strelca otvoriće vam puno mogućnosti i šansi da u nekim stvarima uspostavite određeni mir i ravnotežu. U najboljem slučaju, otići ćete na neko mesto gde ste već bili (retrogradni Merkur) i sklonićete se od nevolja koje vas mogu isprovocirati.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.