I nova ljubav i odličan posao: evo kom horoskopskom znaku su zvezde posebno naklonjene u 2016. godini

Znate li kom horoskopskom znaku su zvezde pripremile mnoge pozitivne preokrete tokom 2016. godine? Možda baš vama...

Ovnovima će 2016. godina lepo započeti posebno kada je posao u pitanju. Oni koji se bave privatnim poslom doneće važne odluke o načinu poslovanja. Verovatno će posle detaljne analize doći do toga da im se neke stvari jednostavno ne isplate. Oni koji su zaposleni negde, imače prilike za napredovanje.

Početak aprila obećava sjajna dešavanja na emotivnom planu. Većina će upoznati osobu za koju će pomisliti da su "srodne duše". Mnogo sličnosti, povezanosti, jaka hemija.. sve to će obeležiti ovaj susret. Ipak, već od sredine aprila kreću komplikacije i to na svim poljima, ne samo u ljubavi! Mars će se kretati retrogradnim hodom što će Ovnovima užasno zakomplikovati život. Sve će kasniti, moraće da se vraćaju nekoliko puta na istu stvar.. sve se odvija onako kako ne treba. Ipak, morate imati strpljenja, kroz sve to morate proći hteli ili ne.

Godišnji horoskop novih perspektiva u 2016. godini: kakve promene donosi vaš zodijački podznak, a kakve vaš znak...

Zato, sve što vam je važno obavite do tada ili odložite za početak jula od kada ponovo kreću povoljnosti za vas. Polako ćete se vraćati u normalu. U septembru bi trebalo da se pripazite jer možete da doživite neku povredu. Ako imate problema sa kostima ili mišićima, budite oprezni!

Decembar se izdvaja kao posebno srećan i uspešan mesec. Sigurno zvuči daleko ali brzo će to proći, a vama je taj mesec odličan. Imaćete ponude, neki će dobiti priznanja, povišicu a veći novac je gotovo zagarantovan.

Sve u svemu, biće to uzbudljiva i zapravo povoljna godina za vas, dragi Ovnovi.

i_nova_ljubav_i_odlican_posao_evo_kom_horoskopskom_znaku_su_zvezde_posebno_naklonjene_u_2016_godini_1

Izvor: Astro usluge

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.