OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK OČEKUJE ČAROBNA LJUBAV DO 20. JANUARA: Evo koga očekuju strast i lepa romantična dešavanja

Horoskop - Evo kojem znaku Zodijaka se otvara magična kutija ljubavnih želja!

Vladavina Jarca je počela 21. decembra i trajaće sve do 20. januara 2021. godine.Sve do 19. januara 2021. godine, dok Sunce ne uđe u znak Vodolije, dešavaće se velike promene na nebu.

Vrlo interesantan period, naročito za pripadnike zadnje dekade Jarca (rođeni od 10.1 do 19.1) jer Pluton na nebu još uvek ide ovim znakom i donosi im veliko životno spremanje i čišćenje.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Evo koje novogodišnje odluke treba da donesu Ovan, Lav i Strelac

HOROSKOP - OVA 4 ZNAKA OČEKUJE MORE SREĆE U 2021. GODINI: Iskoristite sve prilike koje sudbina donosi

SAZNAJTE KOJI STE ZNAK U AFRIČKOM HOROSKOPU: Otkriva puno o vašoj budućnosti i karakteru

Jupiter i Saturn baš na prvi dan zimske kratkodnevice, 21. decembra, prave konjukciju u Vodoliji, što znači da su ove dve planete napustile znak Jarca nedavno, te da sada Jarčevi mogu malo i da odahnu. Dosta je bilo lekcija, napora, učenja i teškoća, pa iako će Pluton još nekoliko godina biti u ovom znaku, Jarčevi imaju podršku drugih dalekih planeta.

Promene, dragi Jarčevi, dolaze vam iz polja finansija, materije i vrednosti, ulaganja i posla, pa su veće poslovne promene u pozitivnom smislu na vidiku, ali i promene u načinu razmišljanja, stavova prema mnogim životnim situacijama, u odnosima. Moguće su i selidbe, više kraćih ali i daljih puteva u toku godine, intenzivniji odnos sa braćom i sestrama, rođacima.

U svakom slučaju teret sa leđa je spao, odahnite, bavite se svojim zdravljem i u svakom slučaju raščišćavanjem prostora oko sebe ali i u sebi, da biste napravili mesta za nove ljude, ideje i nove projekte.

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Srce se otvara za novu čarolijuGODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Srce se otvara za novu čarolijuGodišnji ljubavni horoskop za 2021. godinu!

Od 8. januara u znak Jarca će ući i planeta ljubavi Venera, pa za pripadnike ovog znaka smeši se i ljubav i zajedno sa Mesecom koji se našao za trenutak ulaska Sunca u njihov znak, u Ribama zagrljen sa Neptunom, razbuktao maštu, čaroliju i protresao magičnu kutiju, koja je možda bila zatrpana od prevelikih obaveza i posla duboko u njima, onu magičnu kutiju sa leptirićima, željama, strašću i laganim i lepim dešavanjima sa nekom osobom koja im ulazi u život ili je već tu..

Kutija se otvara, pa interesantna godina u emotivnom smislu je definitivno pred njima.

Uživajte dragi Jarčevi, u 2021. godini i lepim dešavanjima koja uvek dolaze posle teških… Srećno!

Astrolog: Nataša Panić

Izvor: Astro ključaonica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.