Horoskopske prognoze za ciklus Ovna 2016: Kuda nas vode aprilske zvezdane staze

Period Ovna je buran i pun uzbuđenja, dinamike, kretanja, posebno krajem marta kada je Sunce u Ovnu u trigonu sa Marsom u Strelcu.

20.03.-20.04.2016. PERIOD OVNA-VREME POČETKA NOVOG CIKLUSA

Ovan je prvi znak, muški, aktivan znak u kojem je Sunce u punoj snazi, egzaltirano, koje utiče na stvaranje novog života. Sa njim počinje proleće, energija je drugačija, a posebno će biti od 7. aprila kada će biti mlad Mesec u Ovnu u konjukciji sa Uranom i kvadratu sa Plutonom u Jarcu i trigonu sa Satunom u Strelcu.

To će doneti brze promene, praćene snažnim uzbuđenjima i nezvesnošću. Period koji je pred nama donosi mogućnost da započne za vas jedan nov, drugačiji od svih prethodnih perioda, koji može da vam donese kraj jedne etape i početak druge, od koje zavise svi ostali periodi u godini.

Početak perioda Ovna doneo nam je 23. marta 2016. godine pomračenje Meseca u Vagi, a to je donelo suočavanje sa sobom ili sa drugima. Donelo je i mogućnost da ili postanete svesni koliko drugi utiču na vas, koliko im se prilagođavate, nastojite da im udovoljite, koliko imate nečeg zajedničkog sa drugima i da li vas to čini srećnim ili ne. Ono je pokrenulo kod nekih potrebu da se više usklađuju sa drugima, bilo sa nekom osobom, ili grupom, a kod drugih, dovelo do potrebe da razmišljaju da prestanu da se preterano trude oko onih koji ne zaslužuju njihovu pažnju, ne cene njihovu ljubav, ili posvećenost njima i da se više okrenu ka sebi, ka ostvarenju i stvaranju sopstvenih potreba i želja koje su zanemarili.

Vladeta Jerotić: šta čini brak uspešnim i stabilnim, a šta uzrokuje razvod....

Ovan vuče ka ličnim željama, okreće nas ka sebi i zato će mnogi u ovom periodu nastojati da više žive za sebe. Posebno od perioda mladog Meseca u Ovnu, koji će od 7. aprila doneti priliku da započnete sa novinama da krenete, bilo sa nečim što će moći da vam donese mogućnost da menjate sebe i svoj život. Početak je nešto veoma važno, često najvažnije, te se pripremite za njega.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.