Horoskopske prognoze od 4. do 10. okotobra 2016: evo šta nam donosi Venera u Škorpiji

Ovo je period promena, uzburkanih strasti i neočekivanih preokreta! Evo kako će još planete uticati na vas u narednim danima...

Već 4. oktobra očekujte energiju preokreta, totalne transfomacije i završetka onoga što ste radili u prethodnim danima, početkom od 1. oktobra. To sada poprima drugačiji izgled, jer dolazi do konkretnih rezultata ili ostvarenja i završetka započetog. Potrudite se da 4. oktobra budete aktivni i da slobodno ispoljavate svoja osećanja i stavove. Ispoljavanje emocija posebno može da bude lako tokom noći, jer će se na završetku 4. oktobra i na početku sledećeg dana situacija dosta lakše i bolje odvijati, zbog sekstila Meseca u Škorpiji sa Merkurom u Devici.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za oktobar 2016. godine...

Uticaj Venere u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom počinje da se oseća od 3. oktobra, a u toku 4. i 5. oktobra doći će do njenog najvećeg uticaja. Taj uticaj dovešće do velikih pozitivnih promena u odnosima sa drugima, bilo u ljubavnim - kod osoba sa podznakom u Raku, partnerskim kod osoba sa podznakom u Biku ili u porodičnim odnosima kod osoba sa podznakom u Lavu. Mogućnost pozitivnih promena, poboljšanja i preokreta je prisutna.

Takođe, moguće su i pojačane ljubavne strasti, praćene neodoljivom privlačnošću i izuzetnim erotskim doživljajima, u kojima je intenzitet strasti najjači. Uticaj Venere rasplamsaće ljubavni žar i doneće pravu erupciju strasti koja će zbližiti partnere.

Postoji mogućnost da osobe sa podznakom u Vagi i Ovnu dođu do nekog značajnog finansijskog dobitka, koji će doneti poboljšanje ili veći preokret. Takođe, neki znakovi će biti u prilici da dobiju značajan dobitak, poklon ili nasledstvo. Na finansijskom planu ovo je jedan od povoljnih tranzita, koji u velikoj meri može da promeni dosadašnje stanje.

Mars u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom može doneti užurbanost, preteranu aktivnost i sklonost greškama i šteti zbog nepromišljenosti ili brzopletosti. Zato budite pažljivi i ne rizikujte, već se okrenite ka sigurnim aktivnostima, što zahteva i Mars u Škorpiji.

Tokom 4. oktobra bilo bi dobro da poštujete i pravne mere, budete oprezni u saobraćaju i da se ne protivite, jer može doći do prekršaja, kazni ili pravnih poteškoće. Zato je najbolje da budete umereni, da ne preterujete i da ne žurite. Takođe, u pravnim aktivnostima budite oprezni sa zakonom. Ovo važi posebno za one koji se bave pravnim poslovima, ili ovih dana imaju sudske parnice.

Mesec u Škorpiji najbolje možete iskoristiti ako budete aktivni, privedete poslove kraju ili se posvetite promenama. Ovo je povoljan dan da se posvetite svojim osećanjima, pa se potrudite da negativna osećanja uklonite pomoću neke aktivnosti, a ne da se njima prepustite. Na taj način uspećete da ostvarite ono što ste planirali i bićete zadovoljni rezultatima.

Astrološke prognoze dan po dan: od 3. do 10. oktobra 2016. godine...

Međutim, 4. oktobar nije običan dan, već dan velikih preokreta, kod nekih i većih pozitivnih promena. Iskoristite šansu koja vam se ukazuje, a ako se ne pojavi vi je sami stvorite za vaše istinsko dobro. Tako ćete doći do značajnih poboljšanja u emotivnim odnosima ili na finansijskom planu, koji donosi Venera u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu.

horoskopske_prognoze_od_4_do_10_okotobra_2016_evo_sta_nam_donosi_venera_u_skorpiji2

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.