Horoskopske prognoze od 20. maja do 21. juna 2016: šta vašem znaku donosi vladavina Blizanaca

Period Blizanaca najviše odgovara vazdušnim znacima, a ako vam je podznak u Devici, lako ćete moći da donesete značajne odluke...

Od 20. maja do 21. juna 2016. godine traje period Blizanaca.

Period Blizanaca je vreme kada Sunce prolazi kroz treći po redu astrološki znak, muški, aktivan znak, koji je pod uticajem Merkura. Predstoji nam dinamičan, živ period sa brzim i čestim promenama i sa više razdraganosti i vedrine, jer će i Venera biti od 24. maja u Blizancima. Pred nama je mentalno i društveno aktivnije vreme. Biće naglasak na: učenju, polaganju ispita, na mentalnim aktivnostima, komunikaciji, druženju, kretanju, kao i kraćim putovanjima, protoku informacija, razmeni, kupovini, trgovini itd.

Šta prvo slovo imena govori o karakteru ličnosti i kako nas to određuje...

Kada je počeo period Blizanaca 20. maja 2016. godine, Merkur je bio u Biku, retrogradan do 22. maja i u svojoj senci - sledeće dve nedelje. Efekti retrogradnog delovanja će se osetiti u izvesnoj meri još do 8. juna 2016. godine, dok se Merkur ne vrati na mesto odakle je krenuo da se retrogradno kreće - 23. stepen u Biku. Tokom maja do 3. juna Merkur je u odličnim aspektima, velikom zemljanom trigonu koji već formira sa Jupiterom u Devici i Plutonom u Jarcu.

Zemljanim znacima - Biku, Devici i Jarcu ovo će omogućiti da dođu do ostvarenja dogovora, poboljšanja u odnosima, bolju saradnju, itd. Ponavljanje velikog trigona opet donosi priliku, a sada omogućava da je bolje iskoristite. Moći ćete da uspešno ostvarite ono što ste se ranije dogovarali i planirali. Pomaže i da budete ubedljivi, da ostvarite bolju saradnju u poslu, budete ubedljivi u svojim idejima, stavovima i dovodi do sprovođenja većih preokreta, najviše u onoj oblasti kroz koju vam sada prolazi Pluton.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.