Horoskop - zvezdana energija za uspeh i sreću: evo kakve nam nove mogućnosti donosi Mars u Jarcu

Lako postižete uspehe - evo kakve nam sjajne prilike donosi Mars u znaku Jarca!

Šta kada imamo snage da dosta toga završimo u toku dana, ali dozvolimo sebi da kažemo da ćemo se određenom temom baviti neki drugi dan. Znak Jarca inspiriše svaki horoskopski znak da kod sebe pokrene proces - moram. Kakav god da vam je raspored planeta u natalnoj karti u nekoj oblasti života kod vas vlada Jarac i ovo popularno načelo. U toj oblasti postavljamo ciljeve, transformišemo se i želimo da ostvarimo odlične rezultate. Ne, ne moramo ništa. Hajde da pokrenemo drugačiju priču kod sebe. Kažemo znam da mogu, ali dozvoljavam sebi da imam i trenutak odmora.

U nastavku teksta saznajte više o vojničkoj disciplini i kako da iskoristite snagu kako biste se bolje organizovali. Odlično planiranje daje mogućnost da ubacimo vreme za sebe.

Horoskop - najbolji dani za LJUBAV u martu 2020. godine: evo kada će vaš znak Zodijaka imati šansu da sretne srodnu dušuHoroskop - najbolji dani za LJUBAV u martu 2020. godine: evo kada će vaš znak Zodijaka imati šansu da sretne srodnu dušuSaznajte kada ćete imati najviše sreće u ljubavi tokom marta - dobro zapamtite ove datume!

Mars u Jarcu zadužen je za ogromnu energiju koja se skuplja u našem telu. Primetili ste kako smo snažniji od 17. februara i koliko smo posvećeni šta god da radimo. Struktura je prisutna u bilo kojoj akciji koju sprovodimo. Bez konkretne strategije ne upuštamo se u zadatke. Planiranje je važna stavka za znak Jarca, a kada je Mars u ovom znaku to samo usmerava pažnju još više na organizacione sposobnosti.

Do kraja marta odlični smo u kombinovanju poslovnih i privatnih obaveza i stižemo dosta toga da uradimo u toku dana. Sve je to odlično, ali kao da sebi postavljamo nerealne želje. Nije suština da ukoliko brzo završimo ono što je bilo na spisku, dodamo sebi još obaveza. Bez pritiska. Možete, ali se iscrpljujete. Nemojte se pretrpati zadacima.

Zvezde su se tako posložile do kraja marta da je kreativnost zastupljena kod svakog horoskopskog znaka. Taj deo možemo koristiti za odmor i beg od poslovnih obaveza koje se gomilaju. Povucite se kada osetite da vam je previše posla. Možemo izdržati tempo rada po ceo dan bez pauze, ali ne moramo to sebi da radimo. Telo pamti i bude umorno kada nam je potrebno. Zato nežno prema sebi u ovom periodu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.