Horoskop ženskog srca i čarobnih snova: kako na vašu ženstvenost utiče moć magične Venere (NATALNA KARTA)

Moćna i jedinstvena Venera utiče na emocije, nade i želje svake žene! Evo kako Venera oslobađa vašu ženstvenost i vodi vas ka ostvarenju snova...

U svakodnevnom životu žene imaju mnoge uloge. Posao i deca, porodičan život, partnerski odnosi, ambicija i karijera, pa i proces starenja mogu nas udaljiti od naše ženske strane. Osećaj ženstvenosti izvor je snage i potrebno ga je negovati. Venera u natalnom horoskopu podseća nas na to šta svakom od nas znači ženstvenost i kako je osnažiti.

Kad sam bila mala, moja najdraža bajka bila je Pepeljuga. Zapostavljena devojčica koja postaje princeza u mom je dečjem svetu stvorila brojne predrasude. Na površini priče su predivna haljina, staklene cipelice i veličanstveni dvorac.

Upijala sam lepo ilustrovane slikovnice s različitim verzijama Pepeljuge, zamišljala raskošnu haljinu i sama je crtala, usvajajući mišljenje kako je spoljašnji izgled jako važan. Moda i odeća, kao i kult lepote, danas igraju veliku ulogu, ali mi, odrasle devojčice - Pepeljuge, Snežana ili Crvenkape-dokazale smo se da ni najlepša haljina ne donosi sreću.

12 vladara i 12 polja u natalnoj karti: pogledajte kako astrologija i položaj planeta određuju vašu sudbinu...

Tu je, naravno, i princ koji obuhvata predrasudu da romantična ljubav znači pravu sreću. Tek će princ dati Pepeljugi pravo mesto u društvu, značaj i smisao postojanja. Za razliku od Pepeljuge, mi svoje mesto u svetu i svoj značaj možemo sagraditi same za sebe. Princ je svakako poželjan, a ljubav i dalje ostaje snažan pokretač naših želja. Poruka Pepeljuge bila je i da su čuda moguća, kako se preobražaj događa svakome od nas i izvlači, iz pepela, najljepše kvalitete koje posedujemo. Transformaciju treba pokrenuti sam, svojom verom i svojim delovanjem!

Staklena cipelica koju Pepeljuga izgubi na stepenicama dvorca trag je koji je princa doveo do nje. Staklena cipelica odličan je simbol vrednosti i nade. Posebna, jedinstvena, tako ženstvena, ona koja pripada samo njoj, staklena cipelica trag je koji ostavlja iza sebe kako bi je mogla pronaći ljubav!

horoskop_izradite_natalnu_kartu_izracunajte_jednostavno_putem_ovog_kalkulatora.jpg

Pomoću našeg kalkulatora (slika levo) besplatno otkrijte u kom je znaku Venera u vašoj natalnoj karti i kako deluje na vaš emotivni i poslovni život.

Sve mi ostavljamo iza sebe staklene cipelice-svoja osećanja, dobra dela i podršku drugima, razna postignuća, znanja i veštine te velike količine kolača koje same pečemo, svečanih ručaka koje pripremamo, gomile nade i ljubavi, a iznad svega svoje neuništivo žensko srce.

I kad postoji stalni princ u našem životu, ne treba ga uzeti zdravo za gotovo. Čini mi se da je potrebno uvek iznova ostavljati iza sebe staklene cipelice, uvek iznova živeti svoju ženstvenost, pokazivati svoje vrednosti kao trag koji vodi do našeg srca. U astrologiji Venera je simbol svega onoga što nalazimo u Pepeljugi: ljubavi, lepote, osećanja, lične vrednosti, ženstvenost i sve ono čemu se nadamo u ljubavnoj vezi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.