Horoskop zavođenja i vatrene strasti: evo šta treba izbeći dok vlada mlad Mesec u Škorpiji

Čarolija mladog Meseca donosi period zavođenja, želje da osetimo strast i ispunimo život novim avanturama, a njegov uticaj jača i vatrena Škorpija! Evo šta nam horoskop predviđa...

U sredu, 7. novembra u 17 sati i 2 minuta očekuje nas mlad Mesec u znaku Škorpije. Ovaj mlad Mesec ima simboliku regeneracije i dubinske emotivne promene.

Da bi to bilo moguće događaji će nas primorati da posegnemo u tamne kutke vlastitog emocionalnog bića, otkrijemo ono što se krije ispod površine, a što nas podstiče da se ponašamo na način koji nam šteti ili onemogućava da ostvarimo svoje želje i potrebe.

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 6. do 13. novembra 2018. godine - sada je pravo vreme da počnete sa kreiranjem srećne…

Gde je Škorpija tamo je uvek reč o nekoj vrsti kontrole, tame, senke, seksualnosti, transformacije, silnog intenziteta, ali i otpuštanja. Otpuštanja kao završetka onoga što nas udaljava od sebe i boljeg života.

Skloni smo misliti da su drugi krivi za ono što nam se događa ili da nam drugi kradu našu sreću.

Ali uvek je reč o nama koji učestvujemo u tom procesu mnogo više nego što mislimo i što smo sami sebi željni da priznamo. Mi smo ti koji dajemo odobrenje, biramo, dopuštamo, omogućavamo, trpimo, ćutimo i podnosimo. Uvek imamo izbor.

Nekad je teško, ali neophodno reći – ne! I ostati dosledan tom ne, naročito ako vidimo da druga strana nema nameru da se promeni. Da bismo krenuli dalje i oporavili se od padova, bola, razočaranja – neophodno je oprostiti.

Prvo sebi, a potom i osobi koja nam je nanela bol. Tako usmrćujemo ono što nas drži na mestu, tako možemo krenuti dalje.

Oproštaj nije jednostavan. Da biste mogli istinski da ga osetiti u srcu moramo razumeti šta se dogodilo. Potom to prihvatiti. A tek potom oprostiti. I otpustiti. Zato pokušajte razumeti. Dohvatiti uzrok, povežite ga sa posledicom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.