Horoskop zavođenja i vatrene ljubavi: šta nam donosi moćna Venera u Ovnu (do 5. juna 2017. godine)

Spremite se za period iskrene ljubavi, zavođenja i osvajanja, sočnih poljubaca i vatrene strasti! Evo šta nam donosi romantična Venera u znaku Ovna...

Venera, planeta ljubavi, boravi u znaku Ovna tri meseca, od 4. februara do 5. juna. To je veoma važan period u ljubavnim odnosima koje nam daje vetar u leđa da ispravimo sve čime nismo zadovoljni, izborimo se za svoje mesto (i svoju ljubav) i usudimo se da volimo punim srcem!

Ovaj period nosi pre svega mladenačku energiju prožetu strastima i potrebom za osvajanjem, konstantnu borbu motivisanu pažnjom, jer bez dobijene pažnje ova Venera ne finkcioniše. Zato ovo tromesečno razdoblje Venere u Ovnu iskoristite za borbu - za svoj položaj u vezi, braku, odnosu. Iskoristite ovaj periodi energiju hrabrosti za sve one aktivnosti za koje do sada niste imali hrabrosti.

Horoskop otkriva kada se želje ostvaruju: ovo su najsrećniji dani u 2017. godini za vaš znak Zodijaka...

Izborite se za svoje mesto pod suncem, pokažite jasan i glasan stav, recite partneru šta vam smeta, šta vas boli. Takođe, jasno dajte do znanja da ne želite biti druga ili treća violina, već samo i jedino - prva, jer Venera u Ovnu želi biti prva, najbolja, najvitalnija, najstrastvenija, najhrabrija.

I ona sigurno to jeste, ali ponekad joj nedostaje nežnost, suptilnost, prefinjenost, senzualnost. Zbog toga je potrebna određena snaga, volja i upornost u dokazivanju želje za ovom Venerom, odnosno za partnerom, čime se otklanja nesigurnost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.