Horoskop - zašto moramo da budemo oprezni u narednim danima: evo kakva nam iskušenja donosi spoj Marsa i Urana

Horosop otkriva sudbinu u susretu Marsa i urana - evo na kojim životnim poljima treba da budemo više oprezni!

Danas su planete Mars i Uran udružile svoje snage u znaku Ovna. Planeta Mars u astrologiji označava fizičko/instinktivnu narav i simbolizuje našu sposobnost da se dokažemo i da nametnemo svoju volju, dok Uran predstavlja prasak, iznenadne događaje i višu silu. Sudar ovih planeta događa se vrlo retko, a donosi nešto neočekivano na šta ne možemo da utičemo.

Koji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom

Susret Marsa i Urana u nama će podstaći želju da podvučemo crtu na dosadašnje odnose i delovanja i da se oslobodimo svih situacija koje su nam izazivale stres i koje su nas ograničavale. Takođe nas podstiče na slobodnu volju, ali i na bunt. Kako se spoj planeta događa u znaku vatrenog Ovna, koji je po prirodi impulsivan, agresivan i nestrpljiv, može doći do konfliktnih i rizičnih situacija. Treba oprezno pristupati svim odnosima i promenama koje želimo da napravimo. U suprotnom bi moglo doći do sukoba.

Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 18. februaraNedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 18. februaraNedeljni ljubavni horoskop - Ribe očekuju lepe emocije i strast, a Rak će biti nezdovoljan ljubavnim životom!

U ovoj nedelji mir će nam biti preko potreban, što će biti teško izvodljivo s obzirom na ovakvo planetarno delovanje. Ipak, ovu retku situaciju možemo da preokrenemo i u svoju korist. Ovih dana ćemo biti ohrabreni da donesemo odluke na koje se već duže vreme nismo usudili. To može biti pokretanje novog projekta, reorganizacija, prekid loših odnosa... Može se dogoditi ono što je trebalo već davno pre. Važno je samo dobro promisliti o svim odluka i ne nagliti s njima. Ništa ne treba preduzimati u ljutnji i besu, već smireno i promišljeno.

Preporučuje se oprez prilikom korišćenja različitih aparata, alata, struje i vatre, a nikako se ne preporučuje odlazak na mesta i putovanja koja su potencijalno opasna. Takođe, biće povećan rizik od nesreća pa posebno trebamo biti oprezni i u saobraćaju.

Izvor: Miss7

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.