Horoskop - zašto će 2019. godina biti čarobna i fantastična: saznajte koga očekuju najlepše promene u životu

2019. godina donosi novu nadu i priliku da ostvarimo i najsmelije snove ako našu viziju prati solidan, realan plan! Evo šta nam godišnji horoskop predviđa...

Godišnji horoskop otkriva kome će 2019. godine biti fantastična!

Stanite na čvrsto tlo, ali nemojte se odmah raskomotiti i izuti, tako nadolazeću godinu opisuju astrološke bliznakinje, sestre Edut. Položaj planeta tokom ove godine je zanimljiva mešavina uzemljujuće energije zemljanih znakova i motivišuće živosti vatrenih. Nakon nekoliko intenzivnih godina kada su naše emocije bile posvuda, moramo stabilno da stanemo kako bismo se ponovo centrirali. "Ali jednom kad se ponovno povežemo sa svojim istinama, vreme je za pokret!"

Ključna reč 2018. bila je odvajanje jer su je obeležili polarizovanje i podele. Sve nas je guralo prema našim najintenzivnijim ivicama i nije bilo lako; otkrivali su se skandali i korupcija, stvari su se činile duboko karmičke i nepoštene. Pravila po kojima smo do tada igrali odjednom su se činila ništavna i poništena.

Horoskop - šta nam donosi kretanje planeta u 2019. godini: pomračenje Meseca u julu otkriće velike tajneHoroskop - šta nam donosi kretanje planeta u 2019. godini: pomračenje Meseca u julu otkriće velike tajneUran u martu donosi teške promene, a pomračenje Sunca u julu šansu za napredovanje! Saznajte kako kretanje planete utiče na našu…


Ali 2019. donosi nadu – Jupiter će do 2. decembra biti u Strelcu šireći naš pogled na stvari. "Sa velikodušnim Jupiterom u tom znaku slobodnog duha ponovo ćemo moći da vidimo širu sliku i rizikujemou ime rasta." "Globalni veleposlanik Jupiter" mogao bi da donese i vibraciju koja je više uključiva te omogući da oko stola bude mesta za sve. Ljudi bi mogli da postanu bolji jedni prema drugima, uverene su sestre Edut, koje raduje povratak večnih vrednosti uljudnosti, uzajamnog poštovanja i saosećanja.

Tokom 2019. Jupiter, Saturn, Uran, Pluton i tri eklipse će biti u zemljanim znakovima: "Zemljana energija donosi stabilnost i senzualnost – ona vlada materijalnim svetom. Podseća nas da ostanemo u sadašnjosti i uživamo u onome što imamo." Ali, u velikim količinama ta nas energija može i zakočiti; problem može postati i materijalizam i gomilanje stvari."

Ona je maštovita, živa energija i buntovnica sa velikim srcem: žene rođene u ovom znaku je nemoguće zaboravitiOna je maštovita, živa energija i buntovnica sa velikim srcem: žene rođene u ovom znaku je nemoguće zaboravitiOna se ne boji samoće i kreće u solo avanture, šireći svoja široka krila, udišući u svetom prostranstvu sveži planinski zrak i…


"Sveobuhvatna tema 2019. ima mnogo toga sa učenjem stvaranja ravnoteže – ravnoteže između slepe vere i uzemljenja svog tog izvanrednog idealizma u kome ćete plivati", kaže astrološkinja Maria DeSimone. U novu godinu ćemo ući zaista osećajući kako je samo nebo granica. Međutim, postoji suptilna razlika između života u svetu mašte i manifestovanja sudbine za koju znate da vam je nadohvat ruke. U 2019. moraćemo da svladamo tu "fascinantnu lekciju", ističe astrološkinja.

Oko 13. januara, 16. juna i 21. septembra pripazite da ne budete beznadežno nerealni u vezi sa nekom situacijom ili osobom jer bi to moglo dovesti do razočeranja. Ako je reč o projektu u koji polažete nade, obratite pažnju na bazične i realne stvari jer se inače željeni ishod možda nikad neće materijalizovati.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.