Horoskop - zaronite u dubine svoje duše: evo šta nam za 3 dana donosi mlad Mesec u Ribama

Horoskop za mlad Mesec u Ribama - moćna energija koja će nas začarati 23. februara 2020. godine!

Mlad Mesec u znaku Riba ohrabriće nas da plivamo duboko u okeanu svoje duše, piše Lovesensa.

23. februara 2020. godine pojaviće se misteriozni mlad Mesec u Ribama. Udahniite duboko, uronite u svoju dušu, osetite da ste satkani od vode. Vi ste moćni i prostrani okean koji se u skladu sa životnim olujama povlači i budi... U začaranosti moćnom energijom mladog Meseca primpremite se za značajne promene.

Kada zaronite u dubinu svoje duše, ne morate ništa analizirati i prosuđivati, već samo posmatrajte šta se događa. Posmatrajte svoja sećanja, bolove, snove - posmatrajte sve lepo i sve manje lepo. Gledajte kako se vaši snovi razvijaju, kako prolaze pored vas i rastu. Oni su deo vas i vaša prava suština.

Horoskop - ova 3 znaka koje očekuju najveće nevolje u vladavini Riba (do 20. marta 2020.)Horoskop - ova 3 znaka koje očekuju najveće nevolje u vladavini Riba (do 20. marta 2020.)Horoskop - evo koja 3 znaka očekuju najveći izazovi dok je Sunce u Ribama!

Život ima mnogi veći smisao nego što mi mislimo. Čak i kada se osećate bezvredno i ne vidite svrhu, proisetite se Rumijevih reči - "Mi nismo kap u okeanu, već okean u kapi."

Mlad Mesec u znaku Riba može nam pomoći da prodremo u svoje dubine i otključamo zatvorena vrata naše podsvesti. Da otkrijemo naš kreativni potencijal i pojačamo intuciju. I da se napokon sjedinimo sa veličanstvenim kosmosom.

Riba je poslednji znak Zodijaka, tako je sada pravi trenutak da se osvrnemo iza sebe i sumiramo šta smo sve uradili u prethodnih 12 meseci. Kada se osvrnete, neki događaju izgledaće nam kao san. Ponekad je granica između stvarnosti i snova zamagljena, ali sve je to život.

Najveća podrška u ovom periodu biće vam snažna planeta Mars koja pomaže da uklonimo strahove i shvatimo da smo mnogo jači nego što mislimo. Sa druge strane, Uran povećava osećaj slobode i nezavisnosti.

Budite svesni svojih potencijala, shvatite da ste vredni i da u svakom trenutku i prostoru možete ispuniti svoju svrhu.

Horoskop - 8 stvari koje treba da uradite dok je Sunce u Ribama: ne dozvolite da vam srećna šansa promakne (do 20. marta 2020.)Horoskop - 8 stvari koje treba da uradite dok je Sunce u Ribama: ne dozvolite da vam srećna šansa promakne (do 20. marta 2020.)Evo kojih 8 stvari treba da uradimo dok traje vladavina Riba - vreme je da se sreća okrene na našu stranu!

Iako je mlad Mesec sjajan period za novi početak, budite opezni, jer trenutno vlada i ozloglašeni retrogradni Merkur.

Mlad Mesec nam tokom retrogradnog kretanja Merkura pomaže da pronađemo jasnoću, vođstvo, otvorenost i mir.

Moguće je da ćete neke ideje i mogućnosti otključati, ali potrebno je vreme kako bi oni zaista procvetali i doneli plodove.

Prestanite da se osećate sitno i bezvredno, zbunjeno... Zaronite u okean svojih potencijala i zapamtite - Univerzum je deo vas i vi ste deo njega.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.