Horoskop za zdravlje i lepotu: žene rođene u ovim znakovima najviše brinu o svom zdravlju

Negovana koža, zetegnuto zelo, i zdrave navike - evo koji znakovi Zodijaka najviše brinu o svom zdravlju i lepoti!

Devica

Devica je žena koja čita literaturu o zdravoj ishrani, traži nove kombinacije i impresionira se raznim sportovima, uključujući one za koje je potrebna odlična fizička sposobnost. Ona vodi računa o svom telu i fizičko stanje joj znači mnogo. Njen meni se često sastoji od raznovrsnih namirnica. Obožava povrće, bilje i, naravno, ne zaboravlja na začine, jer ukus hrane mora biti savršen. Ovo je žena koja se protivi štetnim navikama tako da ćete je retko videti sa cigaretom u ruci, jer zna da pušenje šteti njenom zdravlju. Takođe je veoma dosledna u pogledu posete lekara, ponekad preuveličava sa preventivnim pregledima. Njen dan je dug, jer su u rasporedu takođe vežbu koju ne sme da propusti, a takođe je i veliki motivator kada je neophodno ohrabriti druge prijatelje da vežbaju ili gube težinu, jer je ona prava riznica informacija o zdravoj ishrani.

Veliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi Zodijaka se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnostVeliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi Zodijaka se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnostPredstavljamo vam listu od 114 parova u Zodijaku, a ljubavni komparativni horoskop otkriva koji znakovi se najbolje slažu!

Vaga

Za sofisticirane Vage, važno je da se stvarno osećaju dobro u svom telu i da mogu da ga kontrolišu. Uprkos neodlučnosti, uverene su da je zdrav životni stil jedini pravi put sreće i zadovoljstva. Na miran način praktikuju razne sportske aktivnosti, a najbolju harmoniju postižu kroz jogu ili meditaciju, što potpuno opušta njihov um. Takođe vole plivanje i tenis, ali uvek koriste specijalnu vodootpornu maskaru, jer lepe oči treba naglasiti i tokom treninga. Vaga voli laganu hranu koja se može savršeno kombinovati. Voli voće, pa ga vešto uklopa u glavne obroke. Kada oseća da nešto nije u redu, odmah odlazi kod lekara kako bi sprečila ozbiljnu bolest. Kada je nervozna ili ima probleme, smiruje je trčanje u prirodi. Ali, nikada ne zaboravi da ponese bocu vode sa sobom znajući da joj je dovoljan unos tečnosti veoma važan.

Kineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiKineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiMladež na donjem delu usana ukazuje na uspeh, a na vratu predviđa razočaranje! Proverite šta otkriva položaj mladeža na vašem…

Jarac

Čvrsta i izdržljiva, žena Jarac ne dozvoljava da akumulira nepotrebne, prekomerne kilograme, tako da dobro koristi svoj motivisan um u oblasti zdrave ishrane i nege tela. Uvek štiti svoje telo od štetnih zraka, uključujući i područja koja obično svi ostali zaboravljaju. Kada planira trening, ona je oduševljena što radi nešto novo. Boks i različite borilačke veštine koordiniraju njen um i telo. Poslastice stranih kuhinja često se nalaze na njenom tanjiru, i vešto ih kombinuje sa zdravim sastojcima lokalne kuhinje. Naravno, ne zaboravlja jela naših baka, kao što su pire ili heljda. Veruje da svako može da brine o zdravlju i spokojstvu ukoluko je istrajan. U njenom ormariću uvek ima puno vitamina i minerala, ali je upoznata kako ih kombinovati kako bi doprinela boljem blagostanju.

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.