Horoskop za zavođenje, flert i fokusiranje na novac: evo kako do 7. avgusta Venera u Blizancima kreira našu sudbinu

Horoskop - Venera u Blizancima kreiranove ljubavne zanose, ali i drugačiji odnos prema novcu!

Idemo malo o prijatnijim temama. Nakon teških planeta i njihovih svemirskih susreta koji donose zahtevna iskustva, ovo je priča o Veneri koja će 3. aprila ući u znak Blizanaca i ostati tamo sve do 7. avgusta. Duži period je u pitanju, a razlog tome je njeno retrogradno kretanje koje će trajati od 13. maja do 25. jun.

Venera je planeta ljubavi, odnosa, ona nam pokazuje kakav je naš odnos prema novcu, ali i upire prstom u naš osećaj lične vrednosti.

Njen boravak u znaku Blizanca redovno donosi neko dvoumljenje, podeljenost, nekad i rastrganost između više opcija.

Numerološka prognoza za april 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za april 2020. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojOsmica razmišlja o novcu, a Šesticu očekuje ljubav na prvi pogled...

S njom tražimo više intelektualne motivacije u odnosima. Zavodi se rečima, putem poruka, kroz društvene mreže i razne aplikacije koje nude mogućnost za nova poznanstva. Ona može doneti i zanimljive susrete u susedstvu, šetnji, u lokalnoj trgovini…

Kako nam je trenutno mogućnost kretanja sužena, verujem da će samci posegnuti za društvenim mrežama kao jednim vidom socijalne, pa i emocionalne interakcije.

Tokom njenog tranzita teže podnosimo monotoniju i rutinu u odnosima. Potrebno nam je neko osveženje, zavođenje, flert, smeh, nešto što će nas izbaciti iz poznate svakodnevica. Promena je ključna reč.

Nije stalna, postojana i dosledna. Nešto će reći, drugo učiniti. Teško joj je verovati, pa se treba prilagoditi toj nekoj neizvesnosti koja bi mogla biti prisutnija u odnosima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.