Horoskop za vladavinu retrogradnog Saturna: ova 3 znaka očekuje haotičan period (do 18. septembra 2019.)

Retrogradni Saturn će uzdrmati naše živote, a najviše će uticati na ova 3 horoskopska znaka!

Horoskop za vladavinu retrogradnog Saturna - od 29. aprila do 18. septembra 2019. godine!

Mesec april je na astrološkom planu bio izuzetno poseban. Dve planete Sunčevog sistema - Jupiter i Pluton su u ovom periodu izvršile tranzit, te su krenule u svoj retrogradni hod i time su uticale na sve aspekte našeg života. Od 29. aprlila dogodilo se novo dešavanje na astro planu - retrogradni Saturrn.

Kako da razumemo poruke koje dobijamo u snovimaKako da razumemo poruke koje dobijamo u snovimaSnovi mogu da budu probuđene misli koje inače krijemo sami od sebe u podsvesti, ali i lekcije karme koje će u našu dušu ući još…

U prvoj polovini 2019. godine, astrološki događaji koji su se realizovali jedan za drugim su u velikoj meri uticali na sve horoskopske znakove. Nekada su promene, koje sa sobom donose astro dešavanja, pozitivne, očekivane i sa osmehom na licu prihvaćene. Međutim, postoje i oni događaji koji šire negativnu energiju, te mogu imati loš uticaj na dešavanja u našem životu.

Stručnjaci su nam još početkom godine najavili da nas u četvrtom mesecu očekuju tri retrogradna hoda koja će uzdrmati naše živote. Kako nas do kraja aprila deli još nekoliko dana, skoro sva astrološka dešavanja koja su predviđena za ovaj mesec su realizovana. Pluton je 24. aprila ušao u svoje retrogradno kretanje, dok je Jupiter krenuo retrogradno još 10. dana u mesecu. U ponedeljak, 29. aprila šesta planeta Sunčevog sistema - Saturn će takođe krenuti retrogradno, te sa sobom donosi i posebnu energiju koja će uticati na sve horoskopske znakove do 18. septembra.

Saturn će u retrogradnom periodu biti od 29. aprila do 18. septembra i sve svreme je u znaku Jarca. Za ovu planetu je karakteristična disciplina, odgovornost i dugoročni uspeh. Uglavnom je vezana za poslovni segment i karijeru, ali se neke njene osobine mogu prepisati i na sve ostale aspekte života. Fokusira se na povećanje posvećenosti, razvoju i konstantnom učenju novih lekcija. Saturn je poznat po utemeljenosti, napornom radu, zakonu i redu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.