Horoskop za vladavinu mistične Ribe: ko su rođeni u znaku Ribe i šta ih očekuje u 2018. godini

Ribe su znak u čijoj vladavini je rođeno najviše umetnika, poeta, slikara, kreativnih ljudi koji se baš i ne uklapaju u šablone koje postavlja okolina, a evo šta ih očekuje u 2018. godini!

Rođeni u znaku Riba su tokom 2017. godine dobijali teške lekcije planete Saturn, koja ih je učila disciplini i odgovornosti. Ta vrsta učenja i mučenja se završila, 21. decembra 2017. godine! Ulazak Saturna u znak Jarca je za Ribe željno očekivan dašak vazduha i prilika da duboko uzdahnu i kažu - gotovo!

Veliki kineski horoskop za 2018. godinu: godišnja astro prognoza za sve kineske horoskopske znake

I jeste gotovo, a sada je vreme da se stvari pokrenu sa mrtve tačke, a vi svoje planove, želje i nade realizujete. Bićete opušteniji, ali i čvršći, čemu vas je Saturn naučio, pa će vam ovoga puta biti lakše da zamisli materijalizujete, umesto da one ostaju u domenu lepih želja. Od polovine maja, kada Uran najzad napusti vaše polje finansija, moći ćete i koji evro više da zadržite u džepu, što vam je od 2011. godine teško polazilo za rukom.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Osetićete značajan pomak na poslovno finansijskom planu, što će vam vratiti veru i nadu, koje su u prethodne dve i po godine bile gotovo ugašene. Marsovo kretanje vašim poljem karijere, do 18. marta daje tenziju i problem sa nadređenima, pa u tom periodu povedite računa sa kim se i oko čega raspravljate!

Ulazak Jupitera u znak Škorpije, 12. oktobra 2017. godine i vaše polje sudbine, upalio je svetlo i doneo priliku da svoj život počnete menjati na bolje! Tokom 2018. godine mnogi pripadnici znaka Riba će najzad dovršiti studije ili rešiti određene zakonske probleme, dok će se pojedini uspešno obreti van granica matičnih država.

Ljubav će vam ove godine biti naklonjena naročito sa početka februara do polovine marta, kada Venera bude boravila u vašem znaku. Kraj godine, i retrogradni hod Venere kroz Škorpiju će vam pružiti šansu da neke stare odnose obnovite ili sa njima do kraja raščistite.

Sve u svemu, emocije će biti segment u kom ćete uspeti da ostvarite željeno, bilo da se radi o obnovi starih odnosa ili početku nekih novih. Ovo je godina u kojoj slobodno dišete, radite, volite! Opustite se i zaplovite talasima života!

Ribe su dvanaesti zodijački znak, koji vlada u periodu od 19. februara do 20. marta. Spadaju u red promenljivih vodenih znakova, flegmatičnog temperamenta. Za Ribe se vezuje priča o mistici, bajkama, odnosno o svetu u kome ideal vodi glavnu reč.

Po mitologiji, svakog jutra pojavom Heliosa (bog Sunca) iz morskih dubina je izlazilo pedeset Nereida, koje su bile ćerke morskog kralja Nereja. Jedna od njih, i najlepša među njima, Galatea, zaljubila se u Akida, ali je istovremeno u nju bio zaljubljen jednooki kiklop, Polifem, sin Boga mora Posejdona. Galatea je odbila Polifema, a on je u znak odmazde na nju i Akida poslao krdo konja, od čijeg topota su se tresli more i zemlja, a talasi bivali visoki poput planina. Prestravljeni Akid i Galatea su se bacili među talase, ne bi li se sakrili. Pre toga su se povezali dugim plavim trakama, da se nikada ne izgube. Videvši njihovu bezgraničnu ljubav i odanost, bogovi su se sažalili i uzdigli ih na nebo. Tako od njih nastade sazvežđe Riba.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.