HOROSKOP ZA VIKEND: zvezde nam donose najlepšu ljubavnu priču (od 22. do 25. juna 2017. godine)

Romantični snovi se ostvaruju, a neveovatna ljubavna iznenađenja zvezde šalju za vikend usamljenim srcima!

Ključna reč ove nedelje je - ljubav. Izvrsne prilike za romantičnost i strast obeležiće i produženi vikend koji je pred nama, najavljuje astrolog Gregory Scott. U četvrtak 22. juna Mesec u Blizancima u trigonu je s Jupiterom u Vagi. Mesec u Blizancima vrlo je komunikativan, a Jupiter u Vagi donosi sreću iz povezivanja s drugim ljudima. Stoga ćete u četvrtak imati veliku želju za komunikacijom, što otvara vrata prilikama jer komunikacijom aktivirate sreću koju donosi Jupiter. Mesec je u kvadratu s Neptunom u Ribama, a u inkonjunkciji s Plutonom u Jarcu.

Horoskop predviđa oluju ljubavi: šta nam donosi retrogradni Neptun u Ribama (do 22. novembra 2017. godine)...

I četvrtak je stoga, zaključuje britanski astrolog, idealan za ljubav - idealan za komunikaciju, zbližavanje, sanjanje i ostvarenje tih snova. Pluton u Jarcu omogućuje transformaciju i promenu, materijaliziranje snova u realnom svetu. "Četvrtak je idealan dan za započinjanje nove veze", ističe G. Scott i dodaje da sjajne prilike za to nude i ostali dani. Čak i onim trenutačnim samcima koji su se - kao i on - opekli u prošlim vezama savetuje da u četvrtak "budu dostupni" i otvoreni prema onome što će im dan doneti. Jer "nikad nije izgledalo ovako dobro" za zasnivanje nove veze, naglašava britanski astrolog.

U petak Mesec ulazi u znak Raka pa će taj osećajan znak biće osobito naglašen jer je u njemu odnedavno i Sunce. Bićemo usredotočeni na svoje osjećaje, a manje zainteresirani za ideje i razmjenu ideja s drugima, kaže G. Scott. Budući da Mesec u Raku žudi za povezivanjem na intimnom nivou, petak je dan za jačanje intimnih veza.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.