Horoskop za vikend: vreme je da zaboravite na sve probleme (do 17. septembra 2018. godine)

Horoskop za vikend otkriva - evo gde se krije rešenje za probleme i šta svaki znak Zodijaka treba da uradi u subotu i nedelju!

U petak ne verujte nikome, jer je Merkur u opoziciji sa Neptunom. Taj aspekt privlači malo nesigurne i nestabilne ljude, sklone raznim zavisnostima, ali i skrivanju. Čuvajte se krađa, manipulatora, ne ugovarajte poslove, ne nasedajte na bilo kakve priče o idealnom poslu, jer ideal ne postoji, ali majstor teatralnosti i scene (Neptun), ubediće vas da je "Alisa u zemlji čuda" napravljena po istinitom događaju.

Horoskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godina otkriva šta nas čeka na polju ljubavi, finansija i duhovnog razvoja!

Odolite tom danu i ne upuštajte se ni u kakve ozbiljne razgovore i priče, posebno obećanja, jer već u nedelju atmosfera na nebu se menja, pa do vas mogu doći neke vrlo interesantne informacije i ponude. Merkur je u odličnom aspektu sa Jupiterom i Plutonom, pa eto rešenja za neke finansijske probleme, ali i za proširenje nekog posla, promenu posla u smislu konkretne ponude, prilike za putovanje...

Kineski horoskop za septembar 2018. godineKineski horoskop za septembar 2018. godineMesec Metalnog Petla budi vas iz sveta mašte - vreme je da u septembru snove pretvorimo u realnost! Evo šta nam predviđa mesečni…

Vikend je za aktivnost, za izlaske, za susrete i razgovore. Puno informacija možete dobiti kroz obična ćaskanja i neobavezna druženja. Zato, pokušajte da bar preko vikenda zaboravite sve probleme, Merkur je jedno veliko dete, pa budite poput njega. Radujte se, igrajte, zabavljajte i smejte se. Odgledajte neku komediju u pozorištu, prisetite se smešnih događaja, napravite šalu na svoj račun i osetite lakoću dečije radosti koja će vam otvoriti mnoge mogućnosti, nove šanse i spoznaje (Merkur sekstil Jupiter).

Izvor: Profesionalna astrologija

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.