Horoskop za vikend: Venera i Jupiter nam donose magične trenutke (do 25. novembra 2019.)

Horoskop za vikend od 22. do 25. novembra 2019. godine!

Vikend horoskop - Sunce ulazi u znak Strelca u petak popodne, pa nam se smeši jedna radosna, polenta energija koja će nas inspirisati da sa puno entuzijazma pristupamo svakom izazovu. Dok Sunce prolazi kroz znak Strelca, možemo se okrenuti ka učenju, proširivanju svojih vidika, novim avanturama i uvidima. Najveća lekcija može biti učenje o tome kako da materijalizujemo svoja znanja ili filozofske koncepte. Ovo je period u kojem ćemo želeti da putujemo, sagledamo stvari iz jedne šire perspektive i negujemo svrhu u svemu što budemo radili. Stoga - iskoristite energiju ovog znaka da unesete radost u svoj život!

Horoskop do 20. decembra 2019. godine: saznajte šta nam donosi raskošna Venera u znaku JarcaHoroskop do 20. decembra 2019. godine: saznajte šta nam donosi raskošna Venera u znaku JarcaHoroskop za tranzitnu Veneru u Strelcu - očekuje nas period ljubavnih želja i ozbiljnih odluka!

Budući da će u subotu Mesec biti u znaku Vage, akcenat može biti na priči odnosa, tako da ovaj dan možete iskoristiti da uživate u društvu voljene osobe. Oni koji su slobodni, mogu poželeti da se zbliže sa nekim ili upoznaju neku novu osobu. U svemu što budemo radili, težićemo da ostavimo estetski pečat, lep utisak, ali i da probudimo nežnost.

U nedelju će Venera biti u konjunkciji sa Jupiterom, ali će isto tako Mars napraviti opoziciju sa Uranom. Vreme je da priuštimo sebi lakoću i polet u svemu što budemo radili, jer nam ovaj aspekt konjunkcije Venere i Jupitera mami osmehe i inspiriše nas da kreiramo uzbudljive avanture! S obzirom da može postojati tendencija da preteramo u svemu što budemo radili, potrebno je da pažljivo sagledamo na šta želimo da usmerimo svoju energiju. Ukoliko planirate putovanje ili da provedete vreme sa svojom voljenom osobom, možete osetiti posebno zadovoljstvo i zahvalnost za sve lepe prilike koje vam se ukažu.

Horoskop - šta nam donosi vladavina strastvenog Strelca: očekuje nas lep period do 23. decembra 2019. godineHoroskop - šta nam donosi vladavina strastvenog Strelca: očekuje nas lep period do 23. decembra 2019. godineHoroskop - saznajte kakvu sudbinu donosi vladavina Strelca do 23. decembra!

Naša istina je bazirana na lepoti koju ovaj aspekt donosi, pa stoga dopustite sebi da danas dođete do svoje verzije istine, odnosno lepote. Budite smeli i neka vas Venera daruje svojim magičnim poklonima, a Jupiter će želeti sve to da udvostuči i uveća.

Sa druge strane, kada je u pitanju aspekt opozicije Marsa i Urana, u njemu “živi” energija kojoj je potrebno da negde bude oslobođena, što na jednom nivou može rezultirati sukobima jer smo često vođeni impulsom. Ovaj aspekt nam sada pruža mogućnost da se oslobodimo putem neke akcije tako što ćemo biti istovremeno tihi i brzi. Kako bi izbegli negativnu simboliku ovog aspekta, potrebno je da budemo dobro uzemljeni i prisutni u sadašnjem trenutku.

"Postanite svesni nečujnog ali snažnog osećaja prisustva. Postoji jedan siguran kriterijum po kojem možete da izmerite svoj uspeh pri ovoj vežbi: to je nivo mira koji osećate iznutra."

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.