Horoskop za vikend: Venera i Jupier donose nam izobilje i radost (do 24. juna 2019.)

Horoskop za vikend - Mesec u Ribama pruža šansu da postignemo zadovoljstvo na svakom nivou!

Sunce će ući u  petak 21. juna 2019. godine u znak Raka, pa da ćemo „izvor svetlosti“ i zadovoljstvo pronalaziti u pomaganju drugima. Ovo Sunce zna kako da prepozna tuđe potrebe jer poseduje naglašenu empatičnost, kao i razvijenu intuiciju. Tako, ono pomaže sebi da zaceli svoje povređene delove i transformiše ih u snažnu stvaralačku energiju.

Mesečni horoskop za JUL 2019. godine: Lava očekuje ljubavna romansa, a Vodolije će biti na dobitkuMesečni horoskop za JUL 2019. godine: Lava očekuje ljubavna romansa, a Vodolije će biti na dobitkuMesečni horoskop za posao, ljubav i zdravlje - saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u julu 2019. godine!

Iako u narednom periodu možemo biti osetljivi ili emotivniji, važno je da prepoznamo šta je našoj Duši istinski potrebno i da hrlimo ka svojim snovima. Neka vas vodi vaš unutrašnji osećaj i bićete na pravom putu.

U subotu će Mesec ući u znak Riba, otvarajući nas ka nekim novim svetovima. Ovo je dan za odlazak u bioskop, buđenje umetničke inspiracije, boravak na izolovanom ili mirnom mestu, za meditaciju ili važne spoznaje. Dopustite stvarima da se odvijaju lagano, ne forsirajte ništa i najbolje rešenje će doći do vas. Zahvalnost i vera će nam omogućiti da postignemo zadovoljstvo na svakom nivou.

VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: saznajte šta očekuje Jarac, Vodolija i RibeVELIKI HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: saznajte šta očekuje Jarac, Vodolija i RibeJarac, Vodolija, Ribe - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka tokom leta 2019. godine!

S obzirom na to da će u nedelju Venera biti u opoziciji sa Jupiterom, naše želje će se udvostručiti, tako da ćemo težiti ka izobilju i radosti u svemu što budemo radili.

Ovo je dan kada možemo imati neočekivane finansijske troškove ili ćemo nemarno trošiti novac na razna zadovoljstva. Možemo očekivati mnogo više od svojih odnosa, samo zato što na dubljem nivou nismo uspeli sebe da ispunimo. „Prava je tajna sreće u tome da mnogo zahtevamo od sebe, a malo od drugih.“

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.