Horoskop za vikend: u subotu se rešavaju problemi, a nedelja će biti predivna (do 2. marta 2020.)

Horoskop za vikend - evo kakva zadovoljstva donosi Mesec u znaku Bika!

Horoskop za vikend od 28. februara do 1. marta 2020. godine!

Ljubav je glavna žrtva ovog petka. Misteriozni aspekt Venera i Plutona kreira jedan neverovatan spoj koji nas podseća na sve fatalne ljubavi. Negativne situacije koje ugrožavaju ljubav pojaviće se iznenada i poljuljaće mnoge emotivne odnose, piše Lovesensa.

Kvadrat Venere i Plutona donosi velike strasti, ljubomoru i želju za totalnom kontrolom partnera. Ovog petka slobodna srca neće imati veliku naklonost zvezda, jer ovo nikako nije povoljan period za nove susrete.

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2020. godine: Raka očekuje tajanstvena romansa, a Lavovi brišu ljubavne brigeKratak ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2020. godine: Raka očekuje tajanstvena romansa, a Lavovi brišu ljubavne brigeLjubavna astro prognoza - sjaj ljubavi ispunjava našu dušu!

Ovaj dan je idealan za preispitivanje. Koliko god istina o vašoj ljubavnoj situaciji bila bolna, sada treba da je prihvatite. Rešite se starih emocija koje vas pritiskaju i ne daju vam mogućnost razvoja - zamenite ih novim, svežim emocijama, pa makar vas to koštalo prekida odnosa.

Sekstil Merkura i Urana u subotu donosi dan balansa i sinhroniteta. Otvaraju se mnoge mogućnosti, imamo širu sliku i percepciju stvarnosti i vidimo više nego što smo ikada imali priliku. Intucija je pojačana i treba je maksimalno iskoristiti. Ovo je odličan period za karijeru jer vas unutrašnji glas vodi na pravi put.

Očekuju vas divni susreti i provod sa prijateljima, kao i prijatni telefonski razgovori.

Sutra je dan velike energije i kosmos čuje naše želje: evo šta treba da znate o magičnom 29. februaruSutra je dan velike energije i kosmos čuje naše želje: evo šta treba da znate o magičnom 29. februaruŠta će se magično dogoditi 29. februara 2020. godine - čarolija koja se javlja jednom u 4 godine!

U nedelju ćemo napokon moći da se opustimo, jer magični Mesec prolazi kroz znak Bika. Priredite sebi neko zadovoljstvo, uživajte u ukusnoj hrani, u nekom spa centru, čitajte dobru knjigu, meditirajte i potpuno se opustite.

Uveče Mesec polako prelazi u znak Blizanaca. Komunikacija i želja za druženjem biće naglašene, pa ćemo se provesti bolje nego štpo smo planirali.

Uživajte u životu jer je neverovatno lep i dragocen.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.