Horoskop za vikend: u subotu je mlad Mesec u znaku Lava, a evo šta treba da izbegnete

Šta nam donosi energija mladog Meseca u znaku Lava - vreme je da odmah prihvatite promene!

Ovo je vrlo promenljiva nedelja jer brojne planete menjaju znak svog boravka. U četvrtak, 9. avgusta Mesec je u Raku i u trigonu s Neptunom, takođe u harmoničnom vodenom znaku, Ribama. U opoziciji je sa Plutonom u Jarcu: planetom transformacije u zemljanom znaku upućuje na fizičke promene u životu. Mesec i Neptun u opoziciji su s Marsom.

"Četvrtak je dan za sanjanje i manifestciju stvari koje želite", kaže astrolog Gregory Scott. To je i odličan dan za intuitivne i osetljive ljude da dođu u dodir sa svojim istinskim snovima, svojim višim ja te da postignu napredak u upoznavanju sebe. Zbog svega navedenog, četvrtak je i dobar dan za konsultovanje ili dolaženje do potrebnih informacija putem astrološke analize ili neke od ezoterijskih tehnika "jer je u četvrtak uveče veo najtanji".

Horoskop za oslobađanje od negativne karme: evo šta treba da izbegavate dok traju izazovni aspekti Marsa i Urana (do 4. oktobra 2018. godine)Horoskop za oslobađanje od negativne karme: evo šta treba da izbegavate dok traju izazovni aspekti Marsa i Urana (do 4. oktobra 2018. godine)Uran i Mars donose velike promene i izazove koji menjaju put sudbine, a evo šta nam horoskop predviđa do 4. oktobra 2018. godine!

U petak Mesec menja znak, pa rano ujutru ulazi u Lava. U tom znaku dolazi u konjunkciju sa Merkurom – koji voli da komunicira glasno i dramatično, ali ne toliko kao inače kada je u Lavu s obzirom na to da je sada retrogradan. Mesec je u trigonu sa Kironom u Ovnu i u kvadratu s Uranom u Biku i Jupiterom u Škorpiji. Petak obeležava raznolika energija: osećaćete se strastveno i odlučno u vezi sa bilo čim što radite i u čemu vidite svrhu.

Ali to nije dobar dan da utičete na druge ljude zbog toga što je povećana opasnost da će vas povrediti odbijajući vaša nastojanja, da će vas pogrešno shvatiti i/ili imati utisak da želite da ih kontrolišete, ili jednostavno neće biti zainteresovani ni za šta drugo osim za sebe i svoje ciljeve. Zato se radije usmerite na ono što možete postići u vezi s vlastitom životnom svrhom i strašću i povezivanjem sa svojim višim ja, savetuje britanski astrolog.

Subota je pod lupom zbog delomičnog solarnog pomračenja, takođe i mladog Meseca u Lavu, koji će biti supermesec i na severnom Mesečevom čvoru. To znači da povlačite energiju prema unutra, i to lavovsku energiju, a uticaj će se osećati narednih šest meseci, objašnjava G. Scott. Ovo pomračenje naglasak stavlja na naše vođe i ljude na pozicijama moći. Isti dan Merkur u Lavu u kvadratu je s Jupiterom u Škorpiji. "Dan je zanimljiv jer će vam dati dosta vizije, ali stavlja vas u položaj "ja protiv njih"." Budući da se privlači i upija lavovska energija, vaša ličnost postaje sve veća i veća i veća i veća...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.