HOROSKOP ZA VIKEND: trigon Meseca i Venere poručuje - Opusti se i uživaj

Horoskop za vikend - od 24. do27. jula 2020. godine!

U petak imamo sličnu energiju kao i prethodnog dana. Mesec pravi trigon sa Plutonom i Jupiterom u znaku Jarca. Napraviće i kvadrat sa Venerom. Mnogi će biti previše ozbiljni i mnogo priče može da im zasmeta. Ne ulazite u rasprave ako niste za priču. Jednostavno se povucite, jer imate prava na to.

Jupiter je naš veliki učitelj i ako imate svog velikog učitelja onda je ovo divan dan da ga posetite i poklonite mu pažnju. A ako nemate, onda ćete ga možda otkriti kroz neku dobru staru knjigu. Ovo je dan za duboku transformaciju i otkrivanje tajni (trigon Pluton) i svaka suvišna priča (kvadrat sa Venerom u Blizancima) može samo da vas iritira zato to izbegavajte...

JARAC, VODOLIJA, RIBE - kratak godišnji horoskop za 2021. godinuJARAC, VODOLIJA, RIBE - kratak godišnji horoskop za 2021. godinuKratak godišnji horoskop - evo šta Jarca, Vodoliju i Ribe očekuje u 2021. godini!

Subota je Saturnov dan i lepo je što baš tada Mesec pravi trigon sa Saturnom. Posvetite se svojim roditeljima i obradujte ih nekim lepim poklonom. Tog dana će i Mesec preći u Vagu (znak egzaltacije Saturna) i odatle će formirati sekstil sa Suncem. Naši roditelji, bake i deke, naši su prvi učitelji i divno je da im to stavite do znanja. Ljubav koju će od nas osetiti je najlepši poklon koji im možemo dati. Tu ljubav koju njima darujemo sutra ćemo i mi primiti od naše dece.

U nedelju, od svega što nam se nudi u vidu aspekata Meseca, biram za sebe i vas, Mesec trigon Venera. Dve ženske planete u vazdušnom elementu kao da nam poručuju: Opusti se i uživaj, svaki dan je savršen, ako se ponašamo kao da je takav! Zato se prepusti čaroliji Venere i dozvoli joj da te nauči kako da živiš svoju najsrećniju verziju sebe!!!

VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC - kratak godišnji horoskop za 2021. godinuVAGA, ŠKORPIJA, STRELAC - kratak godišnji horoskop za 2021. godinuKratak godišnji horoskop - evo šta Vagu, Škorpiju i Strelca očekuje u 2021. godini!

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.