HOROSKOP ZA VIKEND: trigon Meseca i Merkura donosi nam nešto lepo i prijatno

Horoskop za vikend - očekuju nas lepi dani, a nedelja će biti zaista posebna! Saznajte zašto...

Horoskop za vikend od 7.do 10. avgusta 2020. godine!

Pored jake muške energije ne zaboravimo na emocije - to je poruka Venere koja prelazi u znak Rak upravo u petak koji je pod vladavinom Venere. Tog dana će i Mesec preći u znak Ovan. Pre nego što dve ženske planete promene znak napraviće kvadrat preko 29° Blizanac - Riba. Neko će poželeti da neka tajna, skrivena, daleka ljubav ostane neotkrivena. To je svakako ljubav koja nema budućnost.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020. GODINEVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020. GODINEMesečni horoskop - astro prognoza za sve znake Zodijaka u septembru 2020. godine!

Venera u Raku će probuditi emocije kod već vrlo osetljivih i emotivnih Rakova. Njihova ljubav i briga za porodicu će još više doći do izražaja u narednih mesec dana. Takođe kod svih koji imaju natalno Veneru u vodenim znacima Rak, Škorpin, Riba. Moguća je nova ljubav ako ste slobodni ili veća posvećenost već postojećem odnosu.

Subota je prilično miran dan, jer imamo samo jedan aspekt između Meseca i Merkura. Trigon između ove dve planete je udoban osećaj da su nam misli usklađene sa osećanjima. Svaki put kada osećamo balans između onoga što govorimo, mislimo i osećamo mi imamo dobru komunikaciju između svog svesnog i nesvesnog dela. Naša podsvest nas onda ne blokira već rado prihvata sve ono što na nivou svesti odlučimo.

Japanski horoskop: ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja letaJapanski horoskop: ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja letaOsobe koje su rođene u ovim godinama pripadaju znaku Voda u japanskoj astrologiji! Baš njih očekuje velika sreća do kraja leta...

Zato nam je kraj nedelje vrlo dinamičan, sa pet Mesečevih aspekata. Najjači je svakako konjunkcija sa Marsom u Ovnu i trigon ka Suncu u Lavu. Vatreno i hrabro, kako smo i otpočeli ovu nedelju, trebalo bi i da je završimo. Puno aspekata ukazuje na potencijalno puno događaja i dešavanja. Ako planirate neku proslavu u narednim danima onda bi idealan dan za to bio nedelja.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.