Horoskop za vikend: Sunce i Venera u Lavu stvaraju ružičastu maglu ljubavi

Horoskop - ovog vikenda očekuje nas neverovatna ljubavna magija!

Horoskop za vikend - astro prognoza od 26. do 29. jula 2019. godine!

Ovo je jedna od najsrećnijih i najpozitivnijih dana u godini, kaže astrolog Gregory Scott. zato, ako ste u poslednje vreme prošli kroz neke teškoće, sada imate priliku da doživite nešto sjajno jer odnosi u kojima su sada planete stvaraju želje za zabavom, entuzijazam, radost, spontanost i gotovo da nema negativnosti.

U petak Mesec u Biku u harmoničnom je odnosu, trigonu, sa Saturnom i Plutonom u Jarcu. Mesec je i u sekstilu s Neptunom u Ribama i Merkurom i Venerom u Raku. Petak je najbolji dan ove nedelje da se usredsredite na ostvarenje snova kada je reč o poslovnom životu, finansijama, dnevnoj rutini i fizičkom zdravlju, ali i da shvatite koji su vaši snovi i želje kad je posredi ljubavni život i kako ga uopšte zamišljate, ističe G. Scott.

Ljubavni horoskop - istina će se pojaviti i mnogima će promeniti romantičan život: evo šta donosi mračna opozicija Venere i PlutonaLjubavni horoskop - istina će se pojaviti i mnogima će promeniti romantičan život: evo šta donosi mračna opozicija Venere i PlutonaLjubavni horoskop za opoziciju Venere i Plutona! Velike promene će se dogoditi na horizontima beskrajne ljubavi...

Zato, ako ste, na primer, sigurni da sa nekim želite provesti ostatak života, petak je pravi dan za predlaganje zajedničkog života, braka i sl. "To je dobar dan da "zacementirate" stvari, kaže astrolog.

U subotu Mesec prelazi u Blizance, a Venera u Lava. Mesec je u sekstilu sa Suncem u Lavu i Chironom u Ovnu. Ovo je najbolji dan u nedelji za proslave i zabave, kao i za ljubav i romantiku, a ujedno jedan od najboljih dana ove godine da osećamo ljubav, povežemo se sa ljudima na krasan način, da se osećamo sjajno u vlastitoj koži.

G. Scott ističe kako jedino treba upozoriti na opasnost od povratka nekog bivšeg u vaš život i da se morate podsetiti zašto ste sa tom osobom raskinuli jer subota svemu daje naročitu privlačnost, "blistavu harizmatičnost", a Sunce i Venera u Lavu stvaraju svojevrsnu ružičastu maglu ljubavi i užitka i sve se čini dobrim i u svemu ste skloni da vidite najpozitivnije i najromantičnije aspekte.

Savet za sve glasi: zabavite se, ali nemojte davati dugoročna obećanja koja ne možete ispuniti. Živite u trenutku, maksimalno uživajte, ali nemojte pokušati "uhvatiti" taj osećaj jer on je trenutan, strastven, naročito moćan i nije nešto što se može zadržati.

Sunce u nedelju je u trigonu sa Kironom u Ovnu, a Mesec u Blizancima u opoziciji sa Jupiterom u Strelcu i sekstilu sa Marsom u Lavu. Umesto da trčite unaokolo da biste došli do sreće, pokretanjem akcije i u interakciji sa spoljnim svetom, ustanovićete da su sreća i pozitivnost upravo tu gde jeste.

Horoskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezuHoroskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezuHoroskop - evo za koja će 3 znaka avgust biti rizičan mesec!

"Dobre se stvari događaju oko vas, stvari koje već jesu u vašem životu – to su pozitivne stvari na koje danas treba da se fokusirate." Takođe, osećate se osnaženo i usredsređeno na isceljenje unutrašnjeg bola. Bilo kakva akcija koju preduzmete verovatno će imati pozitivan ishod, ali najbolje je da je ona u vezi sa stvarima koje se već odvijaju u vašem životu: odnosima, vezama... – umesto da otkrivate nova partnerstva, veze i mogućnosti.

Učinite najviše moguće od onog što već imate umesto da dodajete još toga na svoj tanjir, savetuje G. Scott. Pozabavite se i svakodnevnom rutinom, zdravljem i poslovnim životom kako biste ih unapredili.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.