HOROSKOP ZA VIKEND: subota donosi neverovatnu eksploziju osećanja (do 27. novembra 2017.)

Horoskop za vikend donosi burne rekakcije, teške reči i sukobe, ali zato vas nedelja podseća koliko je mir vredan i neophodan za sreću svake duše!

U petak, 24. novembra Merkur u Strelcu u kvadratu je s Chironom u Ribama. Mesec u Vodoliji u kvadratu je s Jupiterom u Škorpiji. Ta mešavina različitih elemenata mogla bi prouzrokovati promene raspoloženja. Dan je zanimljiv, kaže astrolog Gregory Scott, jer biste mogli naći skrivene informacije, naročito ako se bavite istraživanjem. Merkur u Strelcu omogućava da odete dalje nego što biste to inače uspeli.

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje od 24. novembra do 1. decembra 2017. godine

To je odličan dan da saznate više o nekome u svom životu za koga niste sigurni postoji li veza između vas tako da s tom osobom popričate i tokom razgovora dođete do informacija koje vas zanimaju. Dan je povoljan za takve razgovore jer je naglašen intelektualni aspekt, a ne emocionalne reakcije pa se nećete osećati razočarano ili odbačeno u slučaju da stvari ne budu u skladu s vašim očekivanjima.

besplatna natalna karta.jpg

Merkur u Strelcu u subotu je u trigonu s Uranom u Ovnu - kombinacija ta dva znaka govori o načinu na koji komunicirate i mislite. A u ovom ste slučaju "odmah pet milja ispred svega, jednostavno projektujte sebe u budućnost", kaže astrolog Gregory Scott. Mesec je u Vodoliji je u trigonu s Marsom u Vagi, a u kvadratu s Venerom u Škorpiji. Mesec i Mars u vazdušnim znakovima malo ublažuju intenzitet škorpionske Venerei omogućuju da se vidi i gledište druge strane, što može biti od pomoći. Mesec je u sekstilu s Uranom u Ovnu i Merkurom u Strelcu.

U subotu biste mogli doživeti jedan od onih trenutaka kad poželite nešto da uništite, posebno neku vezu, upozorava G. Scott. "Krivci" su za to Uran, koji je u Ovnu poput buldožera, i Mars, koji se u Vagi oseća frustrirano jer neprestano mora pristajati na kompromise, imati na umu gledišta drugih ljudi i biti obziran. Do određene će mere to pokušati ublažiti Mesec u Vodoliji podstičući vas da razmislite  o dugoročnim posledicama takvog čina.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.