Horoskop za vikend: šta u našem životu menja magična Lilit u znaku Jarca

Horoskop za vikend predviđa ko će doživeti čudesno otvaranje srca - evo šta nam zvezde donose za vikend!

Sunce je ušlo u znak Raka, u kojem je već Merkur, te će, kao i on, biti u opoziciji sa Saturnom, a potom i s Plutonom te Lilit. U to će vreme dosegnuti i severne čvorove – sve planete, ne samo Mesec, objašnjava astrolog Kaypacha Lescher, imaju čvorove. Severni čvorovi Jupitera, Saturna i Plutona vezani su uz budućnost čovečanstva, njihovi su ciklusi veliki, po hiljadu godina.

Sunce i Merkur u Raku dovode ih bliže, daju im ličnu notu, a nama otvaraju oči da ih vidimo. Iako je Rak vezan uz Mesec i prošlost, ti severni čvorovi govore o budućnosti. A deo te budućnosti povezan je sa Rakom – kardinalnim vodenim znakom, koji se, poput vode, kreće, teče, menja. "Ovo je vrlo lično vreme", kaže astrolog i savetuje da sad svakako nađemo vremena u svom rasporedu samo za sebe, da zaista dođemo u dodir sa sobom, ali i sa svojom porodicom, svojim roditeljima, svojom prošlošću, precima...

Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Venera ulazi u peti zodijački znak, u kome ostaje do 10. jula, a evo šta nam horoskop predviđa na polju posla i novca!

To će biti vrlo uzbudljivo, ali i izazovno jer Mars prolazi kroz Vodoliju dolazeći u kvadrat sa Uranom – sa kojim će za neko vreme ponovo doći u kvadrat u svom retrogradnom hodu, koji će trajati dva meseca. Ali, Mars se kreće kroz znak budućnosti, vizije, nove zemlje, mogućnosti. A tu je i Jupiter, celo vreme u trigonu s Neptunom, otvarajući nas za nove snove, nove mogućnosti, podstičući nas da pobegnemo van granica, iz kaveza, iz okove prošlosti... – što nije uvek lako.

Ali, dođe vreme poput ovoga kad je Jupiter u Škorpiji: Jupiter je život, a Škorpija smrt, otpuštanje, prepuštanje silama izvan naše kontrole, pokušavanje da se stopi i svlada sve više i više spoljnog sveta i svemira kako bi postao moćniji. Zato se sada odvija i mnogo igara moći. Saturn i Pluton koji su u Jarcu upućuju na integritet, dobro i loše, ispravno i pogrešno. Sada su pomešane različite stvari: za Jupiter i Neptun sve je dobro, sve je moguće i nema ograničenja.

A tu su i Saturn, Pluton i Lilit u Jarcu koji govore da postoje ograničenja, da postoje moralna pravila, da postoji etično i neetično ponašanje, da postoji ispravno služenje svojom moći ali i njena zloupotreba. na primer, novac se može upotrebiti za dobro ili za loše; osobe se svojom seksualnošću mogu koristiti na dobar način (stvaranje novog života, izgradnja intimnosti) ili pogrešan (manipulisanje). Škorpija je uvek povezana sa moći i dubokim ulaženjem u nešto.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.