Horoskop za vikend: šta nam donosi magija Meseca u znaku Vodolije (do 4. juna 2018. godine)

Horoskop za vikend predviđa najlepše ljubave doživljaje, a evo šta nam donosi Mesec u znaku Vodolije!

Prvi dan juna, u petak, Merkur – dobro raspoložen u Blizancima, gde se može potpuno izraziti – u trigonu je sa Marsom u Vodoliji. Ova skladna kombinacija uveliko jača našu sposobnost da se izrazimo, naročito ako je posredi nešto novo, inovativno ili pak kontroverzno. Petak je dan kad možete ostaviti zaista upečatljiv utisak. Venera u Raku u trigonu je s Jupiterom u Škorpiji. "Slušanje sopstvenih osećanja doneće vam sreću", objašnjava astrolog.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jun 2018. godine

U opoziciji prema Veneri je Mesec u Jarcu, koji je u konjunkciji s Plutonom. "Ovde imamo lepu mešavinu praktičnog i emocionalnog, zabavnog i artikuliranog", kaže G.Scott. Petak je zato idealan dan za pripremanje zabave ili svečane večere. "Ljubav, uzbuđenje, duhovitost, entuzijazam ključne su reči dana", navodi astrolog. Prvi dan juna jedan je od onih predivnih dana sa sjajnim prilikama za ljubav i romantičnost. "Oduvek smatram da je prvi dan meseca indikator onoga što će taj mesec doneti. Zato će ljubav biti glavna tema u junu", ističe G. Scott.

U subotu je Venera u Raku i dalje u trigonu s Neptunom u Ribama. Venera je planeta ljubavi, lepote i kreativnosti. Neptun je poput nje, ali na višoj oktavi – ljubav, lepota i kreativnost na globalnom, duhovnom nivou. Združeni u skladnom aspektu trigona, poručuju da ljubav pobeđuje sve i da je jedino ljubav važna. "Subota je petak na steroidima", slikovito opisuje Gregory Scott. Osećaj emocionalne povezanosti čak je snažniji nego u petak i ljubav je definitivno u vazduhu.

Merkur u Blizancima u inkonjunkciji je sa Saturnom u Jarcu: planeta komunikacije stvara harmoničan, intelektualan i pronicljiv aspekt sa Saturnom. "Vaše ideje će vam pokazati kako da u svom životu stvorite više stabilnosti", objašnjava astrolog. Sve zajedno, i subota je vrlo pozitivan dan, s dobrom komunikacijom i velikim potencijalom za ljubav, dan kad su zaista mogući čarobni ljubavni doživljaji koje ćete pamtiti celog života. Atmosfera se malo menja uveče, kada Mesec prelazi u znak Vodolije donoseći dozu razboritosti i intelektualnog razmatranja stvari, razmišljanja o tome šta još treba naučiti i na čemu treba raditi, zato više neće biti toliki naglasak na osećajima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.