Horoskop za vikend: šta nam donose lepi aspekti Meseca (do 17. februara 2020.)

Horoskop za vikend - Mesec u Strelcu ostvaruje slatke želje, ali budite oprezni dok je Mars u Jarcu!

Horoskop za vikend od 14. do 17. februara 2020. godine!

Nebo donosi magičan talas promena u životu svakog znaka Zodijaka - budite spremni da prihvatite transformaciju, piše Lovesensa.

U petak, 14. februara, na Dan zaljubljenih, Mesec ulazi u znak misteriozne Škorpije i podstiče nas da tragamo za istinom. Vreme je da u svakom aspektu svog života zavirite ispod površine i zaigrate igru života otvorenih karata. Skinite sa svoje duše negativne slojeve obmana, pretvaranja, laži, nesigurnosti i odbacite ih zauvek. Kada pronađete i zaista prihvatite istinu, osećaćate se oslobođeno, preporođeno i napokon će se u vaš život useliti dubok mir.

Horoskop od 16. februara do 30. marta 2020. godine: evo kakve negativne teme pokreće Mars u znaku JarcaHoroskop od 16. februara do 30. marta 2020. godine: evo kakve negativne teme pokreće Mars u znaku JarcaHoroskop - Mars u Jarcu donosi velike ambicije, ali budi i zaboravljene negativne teme!

Takođe, u petak Mesec stvara trigon sa Merkurom što nas podstiče da integrišemo i razumemo sve svoje misli i emocije. Mesečeva magija pojačava intuciju i donosi određenu dozu životne lakoće.

U subotu nas očekuje novi životni preokret. Nakon čišćenja od nakupljenih negativnih emocija i uspomena - pravo je vreme da počnemo ispočetka. Sada poznajemo dubine svog život i neće nam biti teško da otplovimo ka nekim novim počecima i iskustvima. Lepi aspekti Meseca pomažu da prebrodite strahove i prihvatite promene.

Nedelja je dan za velike poduhvate i ostvarenje snova, ali važno je da u svemu što radite pronađete svrhu i radost. Mesec u znaku poletnog Strelca zahteva da vizualizujete svoje želje i rizikujete kako bi se one ostvarile.

Horoskop za prvi retrogradni Merkur u 2020. godini: Lava očekuju negativne emocije, a Ovna važne poruke u snovima (do 10. marta)Horoskop za prvi retrogradni Merkur u 2020. godini: Lava očekuju negativne emocije, a Ovna važne poruke u snovima (do 10. marta)Horosokop - saznajte kako će retrogradni Merkur uticati na sudbinu vašeg znaka Zodijaka!

Neće sve biti takolako, jer u nedelju Mars ulazi u znak Jarca i u njemu će se zadržati sve do 30. marta. Mars u Jarcu daje ravnotežu i mir, ali zahteva i veliku posvećenost, rad i odgovornost. Otvaraju se velika vrata uspeha, ali od vas se očekuje samo rad, trud i disciplina. Svaka greška donećs duple posledice, a svaki trud biće troduplo nagrađen.

Ovo je period kada se ostvaruju snažne ambicije i imate velike mogućnosti da materijalizujete svoje planove. Sve zavisi od vas! Sudbina je u vašim rukama...

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.