Horoskop za vikend: šta će se promeniti kada Meseca bude u znaku Vage (do 3. decembra 2018.)

Za vikend možete očekivati turbulencije na polju ljubavi, ali možda vam Venera u znaku Škorpije donese sreću... Evo šta vam horoskop predviđa do 3. decembra 2018. godine...

Kraj ove nedelje može biti vrlo promenljiv ili čak turbulentan, kada je ljubav u pitanju. Mesec u subotu ulazi u znak Vage i sva pažnja se usmerava na partnera. Pratićete svaki njegov pokret, pogled, mimiku, a kako je Uran u opoziciji sa Venerom tih dana, ti pogledi neće biti ljubavni.

RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINURAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVeliki godišnji horoskop za Raka - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

Mogu vam se javiti neki nemiri, zbog razdvojenosti (Venera opozicija Uran), pogrešnih reči ili nekog nebuloznog nesporazuma. Veoma osetljiva atmosfera uz Merkura koji će istog dana stati na 29° Škorpije. Te subote birajte reči i pokušajte da se u sebi smirite i stišate.

Venera u nedelju ulazi u znak Škorpije, pa će vam probuditi strasti, ali i posesivnost i ljubomoru. Za one slobodne, dobar početak i smelost za ulazak u novi odnos, novu vezu. Za one koji su već u braku ili vezi, može doneti blage turbulencije i nestabilnost.

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUBLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVeliki godišnji horoskop za Blizance- astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2019. godini!

Dobra je za kalkulisanje, za ekonomiju i bankarstvo, pa iskoristite ovaj period da sredite svoje račune, da proverite stare, da sredite sve ono što vas je dugo čekalo negde u nekom delu sobe (retrogradan Merkur)… sada sve posložite, sredite račune, a Venera će vam već naći neko rešenje kako da na najbolji način isplivate iz određene situacije.

Ako ljubav ne ide, bacite se na posao, ako vas ljubav krene, ma kakav posao, ko još radi kada je zaljubljen?

Izvor: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.