Horoskop za vikend: šta će promeniti rizični karmički dugovi na kraju nedelje

Ulazimo u period raznih ljubavnih događaja - evo koje nam izazove donosi moćna karma do 8. oktobra 2018. godine!

Krajem sedmice, tačnije u petak, Venera vas vodi na jedno dugo ljubavno putovanje. Samo što ovog puta to nije nimalo prijatno putovanje. Može se dogoditi i neki novi susret, ali to će biti samo iskustvo koje ćete morati da prođete kao ispit, ali nikako kao budućnost. Priče koje možete čuti o karmi i sudbini, propustite. Karmičke ljubavi su samo priča duga koji treba da se otplati.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteLjubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Možete otplatiti, ali možete ostaviti i za neki drugi put ako vam je previše teško. Bićete skloni da se vraćate starim već poznatim pričama. Neke će se zauvek završiti, na ne baš prijatan način (Venera u Škorpiji) dok će drugi naći neko diplomatsko rešenje i mirno krenuti svako svojim putem (Venera u Vagi).

U ovom se period možete naći u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Znak Škropije opisuje tuđ novac, pa je moguće da mnogi zapadnu u dugove što je povezano sa stanjem same natalne Venere. Ako je ona u dobroj poziciji, dugovi i krediti se uspešno vraćaju i pokrivaju se minusi koji su bili izuzetno opterećujući. Ukoliko je Venera u izazovnim aspektima, budite oprezni sa novcem a svoje račune plaćajte na vreme bez dodatnih nepotrebnih kamata.

Horoskop otkriva kako iskoristiti energiju Merkura u Vagi: evo šta treba da uradite do 10. oktobra 2018. godineHoroskop otkriva kako iskoristiti energiju Merkura u Vagi: evo šta treba da uradite do 10. oktobra 2018. godineIskoristite ovaj period da završite sve što odavno planirate - evo šta ne treba da propustite dok je Merkur u znaku vage!

Ulazimo u period raznih ljubavnih događaja. Tek je krenulo Venerino putovanje, pa se premite na jedno izazovno iskustvo. Rešite u ovom periodu ono što je bilo i ostalo iza vas, da biste od sledeće godine ušli u jedan novi i miran početak. Do tada, neka vas sreća prati na svakom koraku ovog burnog i dugog ljubavnog putovanja.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Paula Ključević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.