Horoskop za vikend snažnih osećanja: kako da se oslobodite negativnih emocija za vreme pomračenja Sunca (od 23. do 25. februara 2017. godine)

Snažne emocije će biti uzburkane ovog vikenda, ali vaš trud i magija pomračenja Sunca učiniće da se rešite negativne energije i loših osećanja! Evo kako da se oslobodite i pronađete najbolju verziju sebe...

Petak, 24. februar, jedan je od boljih dana u ovoj nedelji, prilično složenoj nedelji, kaže astrolog Gregory Scott. Mesec je u Vodoliji, pa je u sekstilu s Venerom i Marsom u Ovnu. Venera je arhetipski ženski princip, a Mars muški, a kada se nađu zajedno, stvaraju nešto novo.

Horoskop najavljuje ljubavne darove do 18. marta 2017: kakva vas romansa čeka na početku proleća...

Mesec u Vodoliji povezan je sa snažnim intelektom, pa ćete taj dan biti oštroumni, puni ideja i kreativnosti. Tu energiju najbolje ćete iskoristiti u kreativnim područjima svog života stvarajući nešto novo. Međutim, to nije dobar dan za stvaranje planova jer je energija na neki način ekstremna i skloni ste srljanju u nešto, čak i ka agresivnosti, upozorava britanski astrolog.

U subotu planeta komunikacije Merkur ulazi u znak Riba, a s njim je u konjunkciji Mesec. To je prekrasan dan za intuitivne ljude, medije, bilo koga ko se bavi spiritualnim delovanjem. Emocije su naglašene, pa biste mogli da budete osetljiviji nego obično. Toga posebno moraju biti svesne osobe koje su sklone bilo kakvim zavisnostima i kompulzivnom ponašanju jer intenzivne emocije mogu biti "okidač".

Emocije postaju još intenzivnije u nedelju zbog mladog Meseca u Ribama i pomračenja Sunca, takođe u Ribama. Takođe, Mars je konjunkciji s Uranom u Ovnu. Emocije će biti toliko jake da će ih biti nemoguće potisnuti. To znači da upravo ono što ćete hteti da potisnute i sakrijete, izlazi na videlo u vašem emotivnom svetu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.