Horoskop za vikend: sledi period velikih izazova

Horoskop za vikend - vraća nam se karma, prošli život sada kreira našu budućnost...

Vikend pred nama vrlo je moćan, a sledi ga jednako značajan dan: u ponedjeljak Sunce prelazi u znak Riba, dok Venera dolazi u egzaktnu konjunkciju sa Saturnom, a Merkur s Neptunom, kaže astrolog Kaypacha. Isti dan obeležava još jedna velika promena: Kiron ulazi u Ovna. A sve se to događa uoči punog Meseca na samom početku Device.

Kratak ljubavni horoskop do 28. februara: Raka prati loša karma iz prošlosti, a Lava privlači tajan ljubavKratak ljubavni horoskop do 28. februara: Raka prati loša karma iz prošlosti, a Lava privlači tajan ljubavLjubavni horoskop od 15. do 28. februara 2019. godine - evo koga očekuje ispunjenje romantičnih želja...

Ovo je velika nedelja, ističe astrolog, jer na delu su čak tri konjunkcije: uz spomenute, i konjunkcija Marsa i Urana. To je istodobno kraj i novi početak: kraj starog načina, starih misli, veza, ideja, uverenja; sve je novo i to može podstaknuti osećaj nesigurnosti jer napustili smo staro i poznato, a ono novo još nemamo, još smo na tački između. "Ovo je izazov", kaže astrolog, neročito uz pun Mesec u Devici, na osi Devica – Ribe, koju naziva osi perfekcionizma.

Ribe su ideal, duhovno, otvorena srca, jedno s ostalima; Devica je uzemljena, usmerena na realnost, suočena sa samokritikom, sramom, krivicom zbog "nesavršenosti". Ove nedelje vreme je da se probudimo kad je reč o svojim obrascima, koji korene imaju skroz u detinjstvu, čak i u prošlim životima. Ovo je odlično vreme da sagledamo gde smo bili, među ostalima i kad je reč o ljubavi, ističe astrolog.

Horoskop za moćnu energiju koja ostvaruje najveće snove: evo šta nam donosi Mars u znaku Bika (do 31. marta 2019.)Horoskop za moćnu energiju koja ostvaruje najveće snove: evo šta nam donosi Mars u znaku Bika (do 31. marta 2019.)Horoskop za ulazak Marsa u znak Bika - evo šta nam astro prognoza predviđa do 31. marta 2019. godine!

Samo polako i opušteno, nemojte biti strogi prema sebi i drugima jer sad je vrlo lako doći u poziciju da sami sebe i druge "spuštate" jer stvari nisu "idealne". Nastavite pokušavati, ići malim koracima prema onome što želite postići, nemojte odustajati bez obzira na to koliko ste puta pokušali. Budete li imali strpljenja i saosećanja prema sebi, to će vam pomoći da i drugima date prostora i vremena. "Zapamtite: nije stvar u tome pobeđujete li ili gubite, nego kako igrate!"

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.