Horoskop za vikend: saznajte šta nam donosi Mars u znaku Blizanaca

Horoskop za vikend, do 1. aprila 2019. godine - iz mirne energije prelazimo u dinamičan periodu, prepun maštanja i lutanja!

U petak i subotu nema planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec praviti. On će do subote ostati u znaku Jarca, a budući da će u petak obrazovati konjunkciju sa Saturnom i Plutonom, biće ključno da se odmorimo. Ova atmosfera nas poziva na tišinu i boravak na mestu koje će nam omogućiti da se energetski regenerišemo, kako bi naše telo bilo spremno na predstojeće aktivnosti. Mesec u Jarcu ponekad ima tendenciju da vrati stara sećanja, a budući da će se susresti sa Saturnom i Plutonom, eto prilike sa osvestimo i transformišemo sve te emocije u nešto pozitivno!

Horoskop za napredovanje i sreću u ljubavi: ovo su 3 najsrećnija znaka tokom proleća 2019. godineHoroskop za napredovanje i sreću u ljubavi: ovo su 3 najsrećnija znaka tokom proleća 2019. godineKratak horoskop za proleće - evo koje horoskopske znakove čekuju radosni događaji i lepe promene!

U subotu, Mesec ulazi u znak Vodolije, pa je pred nama vikend susreta, druženja i razmena ideja. Budući da se Mars nalazi na poslednjem stepenu znaka Bika, obratite pažnju kako ne biste reagovali previše impulsivno, budući da poslednji stepenovi mogu ukazati na određene izazove ili neprijatne situacije. Stoga, svu pažnju preusmerite na pozitivno, izađite na neko mesto na koje nikada niste i radite sve ono što budi vašu autentičnu prirodu.

Horoskop: ovo su 3 najinteligentnija znaka ZodijakaHoroskop: ovo su 3 najinteligentnija znaka ZodijakaOni su izvor dobrih ideja, lako se snalaze i uvek pronađu rešenje - saznajte koja 3 horoskopska znaka astrolozi smatraju za…

Nedelja je dan kada Mars ulazi u znak Blizanaca u kojem će boraviti sve do 16. maja. Iz jedne stabilne i postojanje energije (Mars u Biku), ulazimo u period dinamičnosti i naglašene mentalnosti. Potreba ovog Marsa može biti da paralelno obavlja aktivnosti, pa će biti važno da se naoružamo strpljenjem. Osetite svoje prioritete i dajte sebi vremena za sve što radite. Možete praktikovati npr. brze šetnje, jer je za Marsa u Blizancima ključno uzemljenje, budući da ponekad može biti previše u svojim mislima. Njegova poruka bi bila "Neka ti smirenost prestiže brzinu".

Prilagođeno sa: Profesionalna aastrologija

Milica Mikać

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.