Horoskop za vikend: saznajte kako će na vaš život uticati uzemljeni Mesec u Jarcu (do 9. septembra 2019.)

Horoskop za vikend - evo na kojim područjima života vas očekuje sreća i zadovoljstvo!

Ovo nije baš jednostavna nedelja, velika je opasnost od nerazumevanja, "šumova" u komunikaciji, pa čak i laganja, zato je potreban oprez, kaže astrolog Gregory Scott.

U petak je Merkur u Devici u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu, dok je Venera, takođe u Devici, u trigonu sa Plutonom u Jarcu. Učenje ili dolaženje do neke nove informacije te delovanje na temelju nje promeniće vaše okolnosti, objašnjava astrolog. Sunce u Devici u trigonu je sa Saturnom u Jarcu.

Jeste li dovoljno istražili?

Na temelju svog identiteta ili učenja, sada možete doći u vrlo stabilnu situaciju. Mesec je u Strelcu i u konjunkciji sa Jupiterom, što podstiče na izlazak u svet, učenje, zabavu, istraživanje različitih svetova. Ali u petak biste mogli biti pomalo frustrirani jer, s jedne strane, imate osećaj da ste spremni krenuti u nešto, a s druge – da nigde ne idete kao da se točkovi vrte u prazno.

Horoskop za mističan Stelijum u Devici: očekuje nas nova strast, jača ljubav i velike ambicije (do 4. oktobra 2019.)Horoskop za mističan Stelijum u Devici: očekuje nas nova strast, jača ljubav i velike ambicije (do 4. oktobra 2019.)Horoskop - moćne planete su trenutno pronašle utočište u Devici! Saznajte šta nam sve sudbina "servira" do 4. oktobra 2019.…

Zato budite sigurni da ste dovoljno istraživali i učili o onome na čemu radite jer postoji verovatnoća da su vam promakli neki važni detalji. Ako vam se čini da ne napredujete, petak je dan koji možete posvetiti dodatnom istraživanju i učenju – ili jednostavno nakratko zaboravite to i dan provedite zabavljajući se sa prijateljima.

Mesec u subotu prelazi u Jarca, donoseći energiju koja je usklađenija sa energijom cele nedelje. Merkur u Devici u opoziciji je s Neptunom u Ribama, dok je Mesec u kvadratu s Kironom u Ovnu, a u trigonu sa Uranom u Biku. Iako u subotu možete delovati i biti efikasni, čak i uprkos eventualnim izazovima na duhovnom nivou, osetljivosti, pa i povređenosti, mogući su problemi u komunikaciji.

Petak i subota su vaši dani

Dan zato nije povoljan ni za popravljanje odnosa sa nekim. Energija je previše haotična i poput balončića od sapunice, pa ne vidite jasno realnost, naročito svoje veze sa drugim ljudima. Zato je subota još jedan dan za koji je bolje da bude slobodan i posvećen laganoj zabavi, nego da svoje vreme uzalud trošite pokušavajući popraviti neke odnose.

"Učinite nešto u čemu uživate, nešto novo, nešto spontano. I, ponovno, dobro se brinite o sebi", savetuje G. Scott. Petak i subota su vaši dani – potapšajte sami sebe po ramenu i pohvalite za sve što ste učinili i podsetite da je nemoguće zadovoljiti sve ljude i postići to da se svima sviđate celo vreme.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.