Horoskop za vikend romantike i osmeha: zašto je subota savršen dan za usamljena srca (od 10. do 12. marta 2017. godine)

Zvezde vam šalju ljubavna iznenađenja, a vi samo treba da kažete DA svakom novom izazovu! Pročitajte kakva sudbina očekuje sve znake Zodijaka za vikend...

Petak, 10. mart dan je kada ćete se osećati uzemljeno, najavljuje britanski astrolog Gregory Scott. Mesec ulazi u znak Device pa je u trigonu s Marsom, koji je dan pre ušao u Bika, a Merkur je u konjunkciji s Chironom u Ribama.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Evo koji lični bioritamski broj će biti najsrećniji u martu 2017. godine...

Moguće je da ćete osetiti entuzijazam da ispravite neke pogrešne stvari iz prošlosti koje vas još progone ili se zbog njih još uvek osećate povređeni. "Mesec u Devici pomaže vam da donesete dobre odluke", kaže G. Scott, "dok će Merkur, a pogotovo Chiron u Ribama razjasniti koji su to aspekti isceljenja i šta možete da učinite kako bi stvari postale bolje."

Mesec je u subotu i dalje u Devici, u quincunxu (150 stupnjeva) s Venerom u Ovnu te opoziciji s Neptunom u Ribama, dok je Sunce u Ribama u quincunxu s Jupiterom u Vagi. Sve to subotu čini odličnim danom za ljubav i romantiku, jednako za parove kao i za samce.

10 osobina zbog kojih volimo osobe rođene u martu: evo zašto su deca marta hrabra i strastvena...

Ako imate partnera, isplanirajte zajednički izlazak, a ako ste sami, svakako se pridružite okupljanju i upoznajte nove ljude, savetuje G. Scott. Čak i ako uopšte niste zainteresovani za romantične veze, subota je sjajan dan za druženja i zabavu.

Nedelja obeležava pun Mesec u Devici. Mesec će biti u kvadratu sa Saturnom u Strelcu i trigonu s Plutonom u Jarcu. Dan je dobar kada je reč o osećaju lične sigurnosti i praktičnosti. Ali, zbog veze sa Saturnom, dvaput proverite svoje ideje pre nego što krenete da ih ostvarujete i dobro proverite sve činjenice pre neke važne odluke, upozorava britanski astrolog.

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.