Horoskop za vikend: retrogradni Neptun otvara vrata intuicije (od 15. do 18. juna 2017. godine)

Pred nama je turbulentan vikend koji donosi promene, lepe i ružne stvari. Zato budite oprezni a i prepustite se strastima u petak i subotu.

Ovaj produženi vikend daje priliku da realno sagledate dosadašnji tok godine, a zatim donosi inspiraciju i uvid koji će vam omogućiti da od njenog ostatka dobijete ono najbolje. U nedelju je nužan oprez.

Četvrtak - dan za podvlačenje crte

Produženi vikend počinje ozbiljnim tonovima: u četvrtak, 15. juna, Saturn je u opoziciji sa Suncem. To se događa samo jednom godišnje, kaže britanski astrolog Gregori Skot. Mesec ulazi u Ribe pa je u sekstilu s Venerom u Biku. "Četvrtak je dan za bavljenje svojim odgovornostima", kaže G. Skot. To je dan za razmatranje struktura sopstvenog života, služe li nam ili ne; dobro je proveriti svoju trenutnu poziciju u životu, jesmo li na pravom putu ili nismo. Mesec i Venera ipak osiguravaju da ćete sebe i svoj život sagledati pozitivno i s ljubavlju pa ćete moći da napravite promene, a istovremeno da budete dobri prema sebi.

Radni ili kreativni vikend: 8 saveta koji će vas svakog vikenda činiti srećnom

"Danas možete da budete svoj najbolji prijatelj", ističe britanski astrolog govoreći o četvrtku. I definitivno nastojte da to budete jer primetićete da su potrebne neke promene - način na koji Saturn to poručuje obično nije nimalo nežan, međutim Mesec i Venera u četvrtak će da stvore dobrodošlu protivtežu Saturnovoj krutosti i strogoći. Iskoristite četvrtak kao proveru na sredini godine, jeste li onde gde biste želeli da budete i odvija li se godina u skladu s planiranim. Isto tako, možete postaviti i ciljeve ako to dosad niste učinili.

Još intuitivniji i povezaniji s unutrašnjim vođstvom

Neptun u petak, 16. juna kreće retrogradno. Planeta snova, mašte, inspiracije, aspiracija i sposobnosti manifestacije može da se gleda i kao karta Visoke sveštenice u Velikoj dvorani tarota, koja ima pristup svem znanju i u dodiru je s kolektivnim nesvesnim. Neptun je sam po sebi pasivan, stoga u retrogradnoj fazi postaje još pasivniji. Bićemo još intuitivniji, još povezaniji s unutrašnjim vođstvom, još otvoreniji za primanje poruka s većom jasnoćom nego inače idućih pet meseci, koliko će trajati Neptunov retrogradni hod.

Sledećih pet meseci slušajte svoje unutrašnje vođstvo kako biste od 2017. dobili ono najbolje, savetuje G. Skot. Jačanje inspiracije podstaknuće na više rada, stoga će to razdoblje biti posebno podsticajno za umetnike i sve koji su u radu vođeni i duhom i kreativnošću." Osećate li da kanalizujete spiritualne informacije te to unosite u svoj umetnički rad, ovo je savršeno vreme - ovih pet meseci, koliko će Neptun biti retrogradan", kaže G. Skot.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.