Horoskop za vikend: očekuju nas dani vatrenog zaljubljivanja

Horoskop za Vikend - Venera će nas začarati magijom ljubavi, a finansije se popravljaju!

U petak se menja atmosfera – Mesec ulazi u znak Škorpije, pa ćemo želiti da prođemo kroz određene emocije i osvestimo šta je ono što nas čini tužnima ili uplakanima. Suze su znak da smo uspeli da se oslobodimo emotivnog tereta i da možemo hrabro da nastavimo dalje. Mesec u Škorpiji ima za cilj da nas odvede iz svih mračnih tunela do svetlosti, koja nas regeneriše i napaja novom energijom.

Moćan ritual koji isceljuje dušu i donosi svetlu budućnost: evo kako da večeras iskoristite moć ružičastog punog MesecaMoćan ritual koji isceljuje dušu i donosi svetlu budućnost: evo kako da večeras iskoristite moć ružičastog punog MesecaRitual u noći ružičastog punog Meseca - uradite ovo i iskoristite isceliteljsku mesečevu energiju!

Subota je dan kada čak dve planete menjaju svoj znak, odnosno Venera ulazi u znak Ovna, dok Sunce ulazi u znak Bika. Venera u Ovnu nagoveštava da je pred nama period novih početaka na ljubavnom planu, novih veza i strastvenih susreta. Venera u ovom vatrenom znaku na otvoren način pokazuje zainteresovanost, tako da ćemo jasno izraziti svoje emocije, bez bilo kakvog ustručavanja.

Budući da je Venera u Ovnu zaljubljive prirode, ljubavni život postaje dinamičan, a u susret nam dolaze uzbudljive avanture. Sa druge strane, Sunce u znaku Bika će nas inspirisati da materijalizujemo sve ono na čemu radimo, budući da nas ono snažno povezuje sa zemljom i fizičkim svetom. Iako će nam trebati vremena da se pokrenemo, želja za lepotom uživanja će biti izuzetno naglašena.

Finansije dolaze u prvi plan, kao i potreba da svoju snagu i životnu energiju obnavljamo na mestima u prirodi. Imaćemo strpljenja za ono što nas pokreće i inspiriše, samo je potrebno da se više opustimo kako bi se stvari same postavile na svoje mesto. Udišimo životnu radost i zahvaljujmo se na svim darovima Majke prirode!

Horoskop - pun Mesec u Vagi donosi rizične situacije: evo šta treba da izbegnemo ovog vikendaHoroskop - pun Mesec u Vagi donosi rizične situacije: evo šta treba da izbegnemo ovog vikendaPun Mesec u Vagi donosi kritičke odnose i velika preispitivanja, ali važno je da sačuvate balans na svom životnom putu! Evo šta…

U nedelju, pred kraj dana, Mesec će ući u znak Strelca, dok će uveče napraviti trigon sa Venerom. Ova atmosfera nas poziva na avanturu, druženje, otkrivanje novih stvari ili učenje koje nas pokreće. Budući da Mesec ima dobar aspekt sa Venerom, sve će biti lepše u društvu i u finoj, lepoj atmosferi koja nas na ljubav inspiriše. Iskoristite ovaj dan kako biste radili sve ono što vaš duh čini bogatijim!

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.