HOROSKOP ZA VIKEND: očekuje vas veličanstvena enerija - evo kako da je iskoristite

Horoskop za vikend - ova energija će se dogoditi sada, pa tek u 2025. godini!

Horoskop za vikend od 14. do 17. avgusta 2020. godine!

U petak se energija potpuno menja a to vidimo kroz harmonične aspekte koje će formirati Mesec u Blizancima. Mesec u sekstilu sa Suncem, Marsom i Merkurom nam daje osećaj da možemo da postignemo sve što poželimo. Doneće nam skladnu komunikaciju sa drugima i više aktivnosti.

Horoskop za sledeću nedelju: mnoge lepe ljubavne prilike nizaće se u vašem životu (do 23. avgusta 2020.)Horoskop za sledeću nedelju: mnoge lepe ljubavne prilike nizaće se u vašem životu (do 23. avgusta 2020.)Nedeljni horoskop - Ovan ima poverenje u ljubavi, a Strelca očekuje zadovoljstvo na poslu!

Taj pozitivni talas će se nastaviti i tokom vikenda. U subotu Mesec prelazi u znak Rak i odmah ulazi u konjunkciju sa Venerom. Kako smo krenuli sa sjajnom ženskom energijom na početku nedelje u istom stilu je i završavamo.

Uran će u subotu krenuti retrogradno, što će mogi Bikovi osetiti, jer je Uran u njihovom znaku. To može da se manifestuje kao preokret na poslu ili ličnom životu. Mesec će imati sekstil sa Uranom i mnogi će prepoznati tajne znake pored puta. Znaci su uvek tu, samo mi nismo uvek budni da ih vidimo. Ovo je dan kada će mnogi reći „Ahaaa, to je to što mi je trebalo da čujem, vidim... sada razumem, sada znam...“

Horoskop za mlad Mesec u znaku Lava: Evo šta će u našim životima promeniti moćna lunarna energija (18. avgust 2020.)Horoskop za mlad Mesec u znaku Lava: Evo šta će u našim životima promeniti moćna lunarna energija (18. avgust 2020.)Horoskop - Šta nam donosi mlad Mesec u znaku Lava...

Posle tog saznanja u nedelju imamo trigon Sunca i Marsa u Lavu o čemu sam i ranije pisala. Sada, pa tek 2052. godine ponavlja se trigon sjajnog Sunca u Lavu i Marsa u Ovnu. Osvestite to u sebi i napunite svoje baterije ovom divnom, veličanstvenom energijom!

Izvor: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.