Horoskop za vikend: očekuje nas period ljubavi romantike i divnih pustolovina (do 4. novembra 2019.)

Horoskop za vikend od 1. do 4. novembra 2019. godine!

U petak Mesec ulazi u Jarca, čineći nas usklađenima sa praktičnim stvarima, postavljanjem ciljeva i marljivim radom na njihovom ostvarivanju. Planeta ljubavi i lepote Venera ulazi u Strelca i donosi mnogo laganiju atmosferu, optimizam i nadu u budućnost koja će doneti nešto fenomenalno.

Tako u novi mesec ulazimo vrlo dobro raspoloženi jer nam Venera pomaže da budemo mnogo pozitivniji, kaže G. Scott. Mesec u Jarcu u trigonu je sa Uranom u Biku, što omogućava da radimo uprkos haosu jer nas neće uspeti nadvladati, a kako je i u sekstilu sa Suncem u Škorpiji, u dodiru smo i sa svojim emocijama i sa svojom "prozaičnom", praktičnom stranom, u ravnoteži.

Horoskop do 20. novembra 2019. godine: evo kakve nam probleme donosi retrogradni Merkur u ŠkorpijiHoroskop do 20. novembra 2019. godine: evo kakve nam probleme donosi retrogradni Merkur u ŠkorpijiHoroskop - ova 4 znaka najviše će osetiti mračan uticaj retrogradnog Merkura!

A kako je Mesec u kvadratu sa Kironom u Ovnu, preduzimamo li nešto na ličnom planu, vrlo je malo verovatno da ćemo biti povređeni. "Petak je prekrasan dan za ljubav i romantiku, svejedno jeste li sami ili u vezi", ističe astrolog.

Oni u vezi sada je mogu dići na viši nivo, dok usamljeni imaju priliku upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i fascinirati. Sa Venerom u Strelcu spremni ste ponovo verovati u ljubav.

Mesec je u subotu u konjunkciji sa Saturnom i Plutonom u Jarcu i taj trio poručuje: radite li dovoljno marljivo, možete ostvariti promene u svom praktičnom životu. Budući da su u kvadratu s Marsom u Vagi, to govori da je moguće upletanje drugih ljudi ili kritikovanje vašeg ostvarenja ili vizije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.