Horoskop za vikend: Mesec u znaku Raka donosi najlepšu nežnost (do 18. novembra 2019.)

Horoskop za vikend - očekuju nas 2 dana predivnih emocija!

Horoskop za vikend od 15. do 18. novembra 2019. godine!

Naša očekivanja od drugih mogu biti nerealna ili previsoka (najviše na emotivnom nivou), možemo uhvatiti sebe kako mentalno lutamo po izgrađenim bajkama, bez da smo spremni na direktno delovanje i akciju (kvadrat sa Neptunom nam na jednom nivou „prazni rezervoar“).

Iz tog razloga, bitno je da se posvetimo nečemu što će nas zabaviti i probuditi onu dečiju razigranost, ali sve to na veoma kreativan način koji će nam izoštriti čula, i dati nam mogućnost da tu bajku „spustimo“ kroz stvaralaštvo.

Horoskop - kakve nam darove nebo donosi do kraja novembra: očekuje nas magičan vrtlog ljubavi i snovaHoroskop - kakve nam darove nebo donosi do kraja novembra: očekuje nas magičan vrtlog ljubavi i snovaOtvara se magičan vrtlog želja - evo kakva nas sudbina očekuje do kraja novembra!

Venera kvadrat Neptun može biti aspekt koji govori o prevarama, lažima i obmanama, ali kako nas neko može obmanuti ili prevariti, a da već prvo mi to sami sebi nismo učinili, bežeći od istine i onoga što budi našu životnu vatru.

Za vikend nas očekuje dosta mirnija atmosfera, a Mesec će u petak popodne ući u znak Raka u kojem će biti sve do nedelje uveče. Ono što možemo očekivati jeste potreba da vreme provedemo u okviru svog doma i sa voljenim osobama.

Kratak ljubavni horoskop od 15. do 30. novembra 2019. godine: Bika očekuje poboljšanje u ljubavi, a za Vodoliju ne postoje preprekeKratak ljubavni horoskop od 15. do 30. novembra 2019. godine: Bika očekuje poboljšanje u ljubavi, a za Vodoliju ne postoje preprekeLjubavni horoskop - evo kome romantične zvezde donose magičan prah ljubavi do 30. novembra!

Želećemo da razmenimo nežnost i ušuškamo se u nečijem zagrljaju. Ovo je dan za porodična okupljanja, boravak na svim onim mestima koja nam pružaju osećaj sigurnosti. Budi se potreba da budemo nežni, brinemo o drugima i otvoreno pokažemo svoje emocije.

Kada se Mesec nađe u znaku Raka, naše aktivnosti se prebacuju u okvir doma, tako da trpeza postaje obilnija i bogata domaćim jelima. Javlja se potreba da negujemo druge, ali pre toga – ne zaboravite da sebi pružite nežnost!

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.