Horoskop za vikend: Mesec u Raku loše utiče na naše želje i planove

Horoskop za vikend predviđa jedno neprijatno iznenađenje u subotu, ali već narednog dana uspećete u sebi da pronađete mir i lepotu!

U petak možemo uploviti u mirne vode. Merkur se u svom retrogradnom hodu ponovo sastaje sa Suncem, podsećajući nas na zaboravljenu poruku, snagu intuicije i da je ovo vreme najbolje da se naše unutrašnje biće oseća zadovoljnim, jer konačno sa lakoćom prati znakove pored puta.

Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop za Supermesec u znaku Vage - mnoge očekuje priliv novca, ali na jednom životnom polju morate biti pažljivi!

Subotu dočekujemo sa Mesecom u znaku Raka, pa smo emotivni, privrženi domu i porodici, ali zbog nezgodnih aspekata, baš na ovom polju, možemo doživeti razočarenje i biti neraspoloženi. Ponašanje bliskih možemo doživljavati lično, možda i grubo, samo zato što nam je potreban emotivni predah, tako da je najbolje da svu nežnost usmerimo prvo ka sebi.

VELIKI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2019. GODINE: evo šta će nam doneti strastveni ples Venere i MarsaVELIKI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2019. GODINE: evo šta će nam doneti strastveni ples Venere i MarsaVeliki prolećni horoskop otkriva šta nas očekuje od marta do juna 2019. godine - strastveni ples Venere i marsa preokrenuće mnoge…

Vikend, takođe, može doneti potrebu da preskočimo ove emotivne zamke i stanje gde bismo najrađe putovali, družili se, pa možemo uneti više energije nego što je potrebno u beg od svega, usmeriti se na druženje, putovanje, očekivati previše, a zapravo je atmosfera pogodnija za unutrašnje stanje pre nego spoljno izražavanje.

Ukoliko bismo mogli spojiti nežnost sa jasnoćom i prisutnosti, uspeli bi da promenitmo sećanja. Neka vas vodi osećaj u otkrivanju sopstvenog blaga!

Izvor: Profesionalna astrologija

Ivana Šaljić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.