HOROSKOP ZA VIKEND: Mesec prelazi u Jarca - Evo kakvu nam energiju donosi (do 8. marta)

Vikend će biti prilično opušten i miran!

Horoskop za vikend od 5. do 8. marta 2021. godine!

U petak imamo još jedan sjajan aspekt Merkura i Jupitera. Naime, ove dve planete će imati ponovo konjunkciju u znaku Vodolije i to je poslednji put u ovoj godini. Ovo je njihov treći susret, jer je Merkur bio retrogradan u Vodoliji. Njihov naredni susret će biti tek u martu 2022. godine.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Očekuje nas mlad Mesec u Ribama 13. marta: Donosi talase ljubavi i lepote na naše kosmičko nebo

HOROSKOP - Ova 3 znaka imaju šansu da pronađu LJUBAV u martu 2021. godine: Uživaće u blagodetima romantične i pozitivne energije

Zato je ovo sjajno vreme za učenje i lako usvajanje nekog novog znanja. Odlično vreme za polaganje nekog teškog ispita na koji ste možda izlazili nekoliko puta do sada. Sve ono što vam je predstavljalo problem da naučite sada se lago uči i usvaja.

Odličan dan za razgovor sa nekom osobom koja je mudra ili autoritet u nekoj oblasti. Takođe ovo je sjajan dan za konsultaciju sa pravnikom ili advokatom.

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Astro prognoza od 8. do 14. marta za sve znake Zodijaka - ljubav, posao, zdravljeHOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Astro prognoza od 8. do 14. marta za sve znake Zodijaka - ljubav, posao, zdravljeHoroskop za sledeću nedelju - Bik dobija krila ljubavi, a Devicu radost i napredak!

Vikend će biti prilično opušten i miran. U nedelju, Mesec prelazi u znak svog izgona u znak Jarac. To će kod mnogih probuditi pojačanu ambiciju. Kod nekih drugih osećaj odgovornosti i brigu za starije ukućane.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Snežana Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.