Horoskop za vikend: Mesec u Blizancima nas podseća da je život predivna igra (do 25. maja 2020.)

Horoskop za vikend - čaroban ples planeta donosi nam bezbrižnost!

Horoskop za vikend od 22. do 25. maja 2020. godine!

Petak je veoma aktivan dan budući da nas očekuju čak tri planetarna aspekta. Merkur će napraviti konjunkciju sa Venerom što će nas učiniti nasmejanima i bezbrižnima – ovaj aspekt nam pruža priliku za ljubavni susret, potencijalno sa osobama iz prošlosti, jer je Venera retrogradna. Budi se bliskost u odnosima i lako dolazimo do zajedničkih rešenja. Iskoristite ovaj aspekt da se zabavite, plešite, napišete ljubavne stihove ili izjavite nekome ljubav.

Istog dana Sunce će napraviti trigon sa Saturnom. Ovaj aspekt nas poziva da preuzmemo odgovornost za sve što budemo radili, ali isto tako nam nudi mogućnost da postignemo nešto veliko ukoliko smo u prethodnom periodu vredno radili. Iz tog razloga, važno je da prihvatamo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ne zamarajte previše svoje telo i osetite njegove potrebe. Ovaj aspekt nudi mogućnost napretka, pogotovo na poslovnom planu, priznanje, zasluge i govori nam da se trud uvek na kraju isplati. Večito preplitanje “svestla i tame” i život obojen kontrastima, podstiče nas da putem određenih izazova, svakodnevno postajemo najbolja verzija sebe.

JARAC, VODOLIJA, RIBE - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINEJARAC, VODOLIJA, RIBE - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINEVeliki letnji horoskop za Jarca, Vodoliju i Ribe!

U petak će i Merkur napraviti kvadrat sa Neptunom - Merkur predstavlja levu hemisferu koja odražava logički um, dok Neptun predstavlja desnu hemisferu koja je zadužena za intuiciju, pa je potrebno da danas dopustimo svojoj intuiciji da dođe do izražaja. Da bismo bili protočan kanal koji je u mogućnosti da rezonuje određene poruke ovoga dana, preduslov je da smo odmorili svoje telo i omogućili sebi da budemo prisutni i u stanju mira. Pre nego što donesete neku odluku, oslušnite da li je ona za vas ispravna ili ste vođeni željama koje suštinski nisu vaše.

Ovaj aspekt ima tendenciju da nas učini dezorjentisanima ukoliko nismo dovoljno „prisutni u telu“, što znači da je rešenje u uzemljenu, putem fizičkih aktivnosti, kako bi mogli da držimo fokus i mentalno ne lutamo. Ovaj aspekt možete iskoristiti da budete kreativno produktivni, s obzirom da donosi pregršt inspirativnih misli i ideja. Pokušajte da vizuelno osetite i pojmite stvari oko vas jer mogu izroditi fenomenalna dela!

Za vikend će Mesec prolaziti kroz znak Blizanaca, podsećajući nas da je život zabavna igra kojoj treba da se radujemo svakog dana. Ovaj Mesec ima potrebu da razbije monotoniju, da nas “uvuče” u razgovore, diskusije i pokretanje zanimljivih tema uz igru reči. Zadovoljstvo možete pronaći na kraćim putovanjima, u društvu dragih ljudi, povezujući se kroz ples, priču i igru. “Prvo pleši, posle misli, to je prirodan tok.”

Izvor: Profesionalna astrologija

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.