Horoskop za vikend: Merkur u trigonu sa Plutonom donosi nežnim dušama čarobne šanse

Horoskop za vikend - planete nas ovih dana podstiču da budemo u potpunosti iskreni prema sebi!

U petak, Merkur će obrazovati trigon sa Saturnom, tako da nas ovaj aspekt podržava u odlukama koje se mogu ticati posla ili nekog životnog pitanja. Postajemo organizovaniji i praktičniji, spremni da dovršimo neki davno započet razgovor. Budući da se Mesec nalazi u znaku Škorpije, možemo otpustiti nešto što nas vraća u prošlost.

VELIKI HOROSKOP ZA PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: sutra je njegova energija najjača - saznajte kako će uticati na vaš znak ZodijakaVELIKI HOROSKOP ZA PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: sutra je njegova energija najjača - saznajte kako će uticati na vaš znak ZodijakaPun Mesec u Škorpiji - spoj vatre i senzualnosti! Evo kako najbolje da iskoristite njegovu energiju 18. maja 2019. godine...

Dan pun dinamičnosti i uzbuđenja nas čeka u subotu, kada Venera napravi konjunkciju sa Uranom. Ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih.

Može vam privući pažnju sve što je neobično i drugačije, pa će neki poželeti da promene nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Osetite šta je to što u vama budi vašu autentičnu prirodu, šta vas pokreće i čini da se osećate uvek slobodnim. Izađite na neko posebno mesto i očekujte velika iznenađenja! U subotu će i Merkur biti u trigonu sa Plutonom, nudeći nam mogućnost da istražujemo ono što volimo, da razumemo sebe i svoje potrebe na dubljem nivou i oslobodimo se potencijalnih strahova.

Budući da će u nedelju Mesec ući u znak Strelca, pred nama je zabavan dan koji bi trebalo da iskoristimo za druženje, putovanje i stvari koje nas pokreću. Uživajte u onome što vam pruža osećaj svrhe i ne skidajte osmeh sa lica!

Horoskop od 15. do 31. maja 2019. godine: saznajte kakvu sudbinu donosi Merkur u znaku BlizanacaHoroskop od 15. do 31. maja 2019. godine: saznajte kakvu sudbinu donosi Merkur u znaku BlizanacaHoroskop predviđa teške ane i suočavanje sa bolnim istinama, ali i neverovatne darove neba koje treba iskoristiti od 15. do 31.…

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.