Horoskop za vikend: Mars u Strelcu donosi životnu avanturu i radostan početak (do 6. januara 2019.)

Horoskp za vikend - početak 2020. godine mnogim znakovima Zodijaka doneće život iz najlepših bajki!

U petak će Mars ući u znak Strelca i boraviće u ovom znaku sve do 16. februara.

Mars je planeta koja govori o našoj energiji i gde je usmeravamo, pa kada se nađe u znaku Strelca, daje nam mogućnost da pokrenemo velike stvari. Ovde se svaka akcija zasniva na pravednom i plemenitom principu, što nam donosi uspeh i nagradu.

Osetite kako vam sve što radite daje osećaj svrhe i smisla, budući da je važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja.

Horoskop - sutra moćni Mars ulazi u Jarca: evo kojim znakovima donosi sreću, a koga očekuje težak period (do 6. januara 2020.)Horoskop - sutra moćni Mars ulazi u Jarca: evo kojim znakovima donosi sreću, a koga očekuje težak period (do 6. januara 2020.)Horoskop - evo kome Mars u Strelcu donosi otežan period!

Postajemo optimističniji i lako se fokusiramo na sve ono što nam proširuje vidike. Iako nas Mars u Strelcu vodi do povećanih aktivnosti, imaćemo dovoljno energije i podrške da realizujemo sve što poželimo.

Za Marsa u Strelcu život je jedna velika avantura, a svaki dan nova prilika za radostan početak.

Za vikend će Mesec biti u znaku Bika, poručujući nam da se odmorimo, uživamo u masaži ili nekoj lepoj hrani. Simboliku Meseca u Biku ispunite tako što ćete se povezati sa zemljom, pirodom, materijom i svim opipljivim stvarima.

Mesečna TAROT prognoza za januar 2020. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečna TAROT prognoza za januar 2020. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečno tumačenje tarot karti za januar 2020. godine -

Nedelja je veoma povoljan dan za rad sa finansijama, pa možete očekivati novčanu dobit. Prepustite se svojim čulima i prigrlite plodove svog rada. Ušuškajte se u svom toplom domu i radite sve što vam pruža osećaj udobnosti.

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.