Horoskop za vikend: Mars u Blizancima donosi rizičnu karmu - saznajte kakve nas okolnosti očekuju

Horoskop za vikend - velike avanture su pred nama!

Merkur u petak obrazuje aspekt, ali ovog puta trigon sa Jupiterom. Nove avanture će biti pred nama, kao i sjajna energija koja nosi optimizam, puno smeha i uzbudljivih putovanja. Lako pronalazimo rešenja, možemo da uočimo svrhu u svemu što radimo, a isto tako širimo svoje vidike i oslobađamo se ograničenih pogleda.

Đotiš horoskop otkriva šta nam je zapisano u sudbini: evo šta nas čeka u 2020. godiniĐotiš horoskop otkriva šta nam je zapisano u sudbini: evo šta nas čeka u 2020. godiniAko nebo posmatramo kroz prizmu sideralnog zodijaka koji se koristi u đjotiš astrologiji u martu smo imali smo značajniju…

Ideje koje nam naviru su grandiozne i postoji velika želja da se odmah sprovedu u delo. Ovo je dan kada možemo rešavati i pravne stvari (npr. papirologiju), planirati putovanje ili odlučiti da upišemo novi kurs.

U subotu nema planetarnih aspekata, ali će Mesec obrazovati konjunkciju sa Uranom u znaku Bika. Ovo je dan kada možete napraviti određene promene, bilo da se one tiču vašeg doma i porodice ili vas samih. Bićemo privučevni svim neobičnim stvarima, ali će nam prijati i da uživamo u komforu i dobroj hrani. Mogućnost iznenadnih dobitaka, dan pun iznenađenja i obrta koji nas motivišu da se učimo prepuštanju životnim tokovima.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINE: Ovnu Venera donosi novac, a Bika očekuju lepa iskustva u ljubaviVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINE: Ovnu Venera donosi novac, a Bika očekuju lepa iskustva u ljubaviMesečni horoskop za ljubav, posapo i zdravlje - saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

U nedelju će Mars biti u opoziciji sa Jupiterom, tako da će nam biti potrebna mogućnost da vidimo širu sliku uprkos izazovnim događajima sa kojima se možemo susresti. Ovaj aspekt ponekad može govoriti o kaznama, a budući da je Mars u Blizancima, usporite na putu!

Sve što je van zakonske forme izlazi lako na površinu, a sve ono što nam stvara osećaj nepoverenja, ima za cilj da nas pokrene na dubljem nivou – poruka ovog dana je da kroz jednu ispravnu akciju možemo biti van okvira negativne simbolike, a gradeći osećaj poverenja, moći ćemo da stvorimo veliku viziju!

Izvor: Profesionalna astrologija

Milica Mikać

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.